Leuke woonwinkels door heel Nederland

Wij zijn op zoek gegaan naar leuke woonwinkels door heel Nederland. Het is soms lastig om de juiste woonwinkel te vinden voor jouw interieur en daar willen wij graag een handje bij helpen! We zijn verschillende steden in Nederland afgegaan om de leukste en gaafste spots te ontdekken. Lees verder en ontdek ons lijstje van leuke woonwinkels door heel Nederland!

Woonwinkel Breda: Raadhuisstraat 3

Raadhuisstraat 3 is een woonwinkel in Breda en staat bekend om haar mix aan bijzondere meubelen, woonaccessoires, stoffen, verlichtingen, verf en behang. Bij Raadhuisstraat 3 vind je verschillende woonstijlen met unieke producten. Naast het gave assortiment van deze woonwinkel in Breda bieden zij ook nog andere originele dingen aan. Zo heeft deze woonwinkel een platform voor kunstenaars en ontwerpers, die regelmatig wordt vernieuwd. Ook kun je een workshop of evenement organiseren in de tuin van deze winkel, hoe gaaf is dat?

Op zoek naar meer woonwinkels in Breda? Neem dan ook eens kijkje bij het artikel: De 6 leukste woonwinkels van Breda

leuke woonwinkels leuke woonwinkels

Leuke woonwinkels in Arnhem: LOFT

Houd jij van een licht, fris en gezellig interieur? Neem dan eens een kijkje bij deze woonwinkel in Arnhem. De winkel LOFT is een inspirerende winkel in een betoverend pand aan de Weverstraat 39. Je kunt in deze woonwinkel terecht voor kleding, meubels en unieke accessoires. Ben jij weg van een Scandinavische interieur? Dan is deze woonwinkel echt iets voor jou!

Naast hun toffe woonwinkel in Arnhem hebben ze nog iets heel gaafs… Ze hebben zelfs hun eigen appartementen die je kunt huren! Hoe gaaf is dat? Deze woonwinkel is super uniek en hoort daarom ook helemaal thuis tussen de meest leuke woonwinkels in Nederland.

leuke woonwinkel

Woonwinkel in Utrecht: ZININ

ZININ is een leuke woonwinkel in Utrecht en is te vinden aan de Burgemeester Reigerstraat 11. ZININ is begonnen in 2001 en is sindsdien een begrip geworden in Utrecht. Bij deze woonwinkel in Utrecht vind je serviesgoed, glaswerk, bestek, kussens, kaarsen, vaasjes en heel veel andere leuke woonaccessoires. Je kunt hier ook terecht voor originele cadeautjes zoals leuke kookboeken, olijfolie, tassen, sieraden en veel meer!

ZININ kenmerkt zich door al haar kleuren. Je ziet overal mooie kleurtjes, daar word je toch blij van? Deze woonwinkel in Utrecht hoort dan ook op ons lijstje van leuke woonwinkels in Nederland, om hun unieke assortiment en vriendelijke service.

Op zoek naar meer woonwinkels in Utrecht? Neem dan ook eens kijkje bij het artikel: Ontdek de 6 gaafste woonwinkels van Utrecht

Leuke woonwinkels in Groningen: Woonzooi

Woonzooi is een unieke winkel in Groningen. Deze leuke woonwinkel is te vinden aan de Zwanestraat 27. Woonzooi is de specialist op het gebied van handgemaakte producten en de winkel staat vooral bekend om haar veelzijdige aanbod aan kussens. Kussentjes voor zowel binnen als buiten, in talloze verschillende kleuren en patronen. Echt iets om vrolijk van te worden!

Deze woonwinkel in Groningen heeft alles in huis om jouw interieur helemaal te stijlen. De mooiste vazen, plaids, lampen, schalen en andere woonaccessoires zijn hier te vinden in allerlei kleuren! Iedereen kan in deze winkel wel iets leuks scoren.

Op zoek naar meer woonwinkels in Groningen? Neem dan ook eens kijkje bij het artikel: De 4 leukste woonwinkels in Groningen

Leukste woonwinkels in Nederland Leukste woonwinkels in nederland

Woonwinkel Maastricht: B1Orginals

Deze woonwinkel in Maastricht is super hip en echt iedereen kan hier slagen: B1Orginials. Deze winkel hoort dus zeker thuis in het rijtje van leuke woonwinkels in Nederland! Deze gezellige design- en interieurwinkel is te vinden in Maastricht aan de Havenstraat 8, of gewoon online via hun webshop.

Deze woonwinkel in Maastricht kent geen specifieke woonstijl of trends, maar hier gaan ze af op het gevoel achter de meubels. Het is belangrijk dat jij je helemaal thuis voelt in jouw interieur en dat mag zo gek zijn als je zelf wil! In deze gave woonwinkel in Maastricht vind je veel verschillende, kleurrijke merken voor meubels, accessoires, verlichting en sieraden.

Op zoek naar meer woonwinkels in Maastricht? Neem dan ook eens kijkje bij het artikel: 5 bijzondere woonwinkels in Maastricht

Meer leuke woonwinkels in Nederland?

Ben je op zoek naar meer leuke woonwinkels in Nederland? Kijk dan eens tussen de artikelen: woonwinkels in Zwolle, Alkmaar, Leeuwarden, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen en Rotterdam.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten