De 7 leukste woonwinkels in Groningen
Meubels Woonaccessoires Woonwinkels

De 7 leukste woonwinkels in Groningen

Binnenkort interieur shoppen in de leukste woonwinkels in Groningen? Ga de leukste woonwinkels af voor de perfecte meubels, woonaccessoires en interieur items! Welke dat zijn? Wij hebben vast een aantal leuke en hippe conceptstores en woonwinkels in Groningen voor je op een rijtje gezet. Voor iedere stijl is er wel wat te vinden! Of je nou opzoek bent naar design, vintage of iets heel anders.

1. Laif & Nuver

In deze hippe woonwinkel in Groningen vind je de leukste kleinmeubels en woonaccessoires. Denk aan kussens met een plantenprint, hippe bamboe stoelen, houten krukjes, prints, versieringen voor aan de muur en nog veel meer!

Op zoek naar het perfecte cadeau als housewarming gift, een verjaardagscadeau of gewoon zomaar iets leuks? Er zijn hier veel leuke interieur cadeaus te vinden! De gezellige en welkome sfeer die er hangt zorgt ervoor dat je alles rustig en op je gemak kunt bekijken.

Woonwinkel Groningen Laif en Nuver Woonwinkel Groningen Laif en nuver

2. O’42 interieur

In het pand aan de Oosterstraat vind je O’42 interieur. Deze interieurwinkel in Groningen bestaat uit vijf verdiepingen vol met de leukste design meubelen van internationale topmerken. Wanneer je de winkel binnenkomt zie je kleurrijke en minder kleurrijke meubels en woonaccessoires in allerlei artistieke, geometrische vormen. Denk aan een minimalistische en kubiek vormige (fruit) schalen, grof geweven poefs en salontafels van gekleurd glas en goud.

In O’42 vind je zowel designklassiekers als eigentijdse en moderne designs. Heb je hulp nodig bij het inrichten van je eetkamer, woonkamer of zelfs je kantoor? Bij deze woonwinkel denken ze graag met je mee!

O'42 woonwinkel Groningen

3. Verroest

In de Donkersgang in de binnenstad van Groningen vind je de woonwinkel Verroest. Hier vind je betaalbare industriële, vintage en brocante meubels en woonaccessoires. Stuit op een opgeknapte boerenkast, vintage design lamp, maar ook zelfgemaakte salontafels.

Ben jij toe aan iets unieks voor je interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Zo vind je ook ouderwetse koffers/ kisten die wel eens worden gebruikt als nachtkastje voor naast je bed of anders een leuke decoratie in de hoek van de kamer.

Groningen Verroest Verroest

4. Living27

Deze hippe woonwinkel in Groningen: Living27 is ook te vinden in de Oosterstraat. Wanneer je deze winkel binnenstapt ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste woontrends. Je vindt hier alles wat nu hip en trending is zoals bakkerskasten, stoere industriële spotlights en mooie gouden decoraties. Denk aan veren aan de muur en Perzische kleden.

Daarnaast kun je bij Living27 terecht voor stylingadvies. Ze helpen je om samen met jou je interieur in te richten. Weet jij totaal niet wat je wilt? Dan kun je je ook laten verrassen door een van de interieurstylisten!

Living 27 Living 27 Woonwinkel Groningen

5. FOLKconceptstore

In deze conceptstore vind je een mix van design, interieur, kleding en meer. Denk aan mooie vazen, kaarsenhouders, hippe planten en leuke muurversieringen. Let op! FOLK store heeft geen fysieke winkel meer. Alleen de online shop.

Folk concept store Folk conceptstore Groningen

6. HOLTBAR concept store

Meer wooninspiratie opdoen? Een andere conceptstore waar je tevens gezellig wat kunt drinken is HOLTBAR. Ook hier kun je terecht voor leuke cadeaus zoals hippe, geweven manden, gouden kaarsenhouders, leuke plantenpotten, placemats en andere woonaccessoires.

Holtbar Groningen Holtbar Groningen Woonwinkel

7. Tim-Tom vintage conceptstore

Ben jij helemaal weg van de moderne, industriële en vintage stijl? Stap binnen bij Tim-Tom vintage conceptstore en laat je inspireren door de gezellige sfeer, meubels in vintage en industriële stijl en leuke woonaccessoires, zoals kleine vazen in cactusvorm, mooie omlijste afbeeldingen voor aan de muur en industriële lampen.

Tim Tom conceptstore groningen Woonwinkel Groningen tim tom conceptstore

Ben je op zoek naar meer woonwinkels?

Op zoek naar woonwinkels in andere steden? Bekijk dan eens onze artikelen over de leukste woonwinkels in Amsterdam, Breda, Maastricht, Zwolle, Alkmaar, Leeuwarden, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen, Utrecht, Den Haag en Den Bosch.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten