Gespot! 5 bijzondere woonwinkels in Eindhoven
Wooninspiratie Woonwinkels

Gespot! 5 bijzondere woonwinkels in Eindhoven

Woonwinkels in Eindhoven zijn al net zo creatief en cultureel ingesteld als de stad zelf! Ga je binnenkort op stap in Eindhoven? Vergeet niet langs te gaan bij de volgende woonwinkels! De meeste hiervan zijn te vinden in het creatieve, culturele gebied: Strijp-S. Maar ook daarbuiten zijn een aantal bijzondere woonwinkels te vinden. Ken jij ze al?

Winkelcentrum Urban Shopper

In het hart van het culturele en creatieve Strijp-S vind je het winkelcentrum Urban Shopper. Hier vind je meerdere interieurwinkels waar creatieve, unieke en artistieke interieur items te verkrijgen zijn!

1. Kriz Interior & Lifestyle

Zo vind je in deze woonwinkel in Eindhoven hippe, duurzame meubels en woonaccessoires. Denk aan multifunctionele banken, fairtrade lampen, biologisch afbreekbaar servies en nog veel meer! Het bijzondere aan deze woonwinkel is dat een groot deel van de producten door Kriz Interior & Lifestyle zelf wordt geproduceerd. Dus wil je iets op maat laten maken? Grote kans dat het hier kan! Zelfs vloerkleden kunnen hier op maat worden gemaakt.

Kriz interior & lifestyle

2. OKER Vintage Interior

Een tweede woonwinkel die te vinden is in het winkelcentrum Urban Shopper is OKER Vintage Interior. Ben je opzoek naar iets unieks voor in je interieur of een leuk cadeau voor een ander? Hier vind je unieke, vintage woonaccessoires die je bij niemand anders zult tegenkomen. Zo kun je hier zomaar stuiten op de perfecte spiegel, klokken, lampen en nog veel meer.

Woonwinkel Eindhoven Woonwinkel Eindhoven

3. Zitfabriek

Ben jij een echte design fan en op zoek naar nieuwe design stoelen, banken fauteuils? Dan zit je bij de Zitfabriek helemaal goed! Daarnaast vind je hier ook hippe lampen, tafels en buiten meubeltjes. Wordt geïnspireerd door de laatste trends!

Woonwinkel Eindhoven Woonwinkel Eindhoven

4. Woonwinkel in Eindhoven: Room108 & Gusj Market

Op Strijp-S in Eindhoven vind je in de Machinekamer het unieke concept van Room108 & Gusj Market. Op deze prachtige locatie worden de merken Room108 & Gusj, welke naadloos op elkaar aansluiten, samengevoegd tot één bijzondere woonexperience. Bij Room108 vind je hippe meubelen als banken en tafels in ontelbaar veel variaties, die volledig zelf samen te stellen zijn. Gusj versterkt de woonexperience met exclusieve meubels en woonaccessoires. Alles voor een vleugje liefde op het eerste gezicht!

Woonwinkel Eindhoven Gusj Market Woonwinkel Eindhoven - Gusj Market

5. Loods 040

In deze industriële loods aan de Aalsterweg vind je verschillende afdelingen in vintage, industriële design en antiek meubelen en accessoires. Ben je opzoek naar iets unieks? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kom rondneuzen door de leuke, oude meubelen en accessoires en vind een uniek item voor in jouw interieur.

Loods 040 woonwinkel Eindhoven Loods 040

Ben je op zoek naar meer woonwinkels?

Op zoek naar woonwinkels in andere steden? Bekijk dan eens onze artikelen over de leukste woonwinkels in Amsterdam, Breda, Maastricht, Zwolle, Alkmaar, Leeuwarden, Groningen, Tilburg, Nijmegen, Utrecht, Den Haag en Den Bosch.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten