Ontdek de 5 meest unieke woonwinkels van Den Haag!
Wooninspiratie Woonwinkels

Ontdek de 5 meest unieke woonwinkels van Den Haag!

Ben je op zoek naar woonwinkels in Den Haag? Den Haag is niet alleen het politieke centrum van ons land, maar de stad heeft ook prachtige en unieke woonwinkels. Deze winkels kenmerken zich door een gezellige uitstraling, persoonlijk advies en originele producten. Ben jij benieuwd welke woonwinkels je zeker moet bezoeken in Den Haag? In deze blog nemen we je mee op reis langs de 5 meest unieke woonwinkels in Den Haag!

1. Kikke Spulle

Kikke Spulle is een trendy en betaalbare woonwinkel in Den Haag. Het assortiment is ontzettend divers en bestaat uit veel unieke producten. Deze variatie maakt het een leuke woonwinkel om te bezoeken in Den Haag. Kikke Spulle heeft ook ruimte voor opkomende ontwerpers. Hierdoor koop je iets exclusiefs en ben je ook in het bezit van een van de eerste producten van een mogelijke bekende designer. Je vindt twee Kikke Spulle woonwinkels in Den Haag, één op de Frederik Hendriklaan en de ander op het Westeinde.

2. Watt Design

Een andere leuke woonwinkel in Den Haag is Watt Design. Aan de Laan van Meerdervoort vind je een echte lichtspecialist. Licht is een belangrijk onderdeel voor ieder huis. Met de juiste verlichting kun je namelijk extra sfeer creëren en dus je huis gezelliger maken. Het team van Watt Design helpt je graag met het kiezen van verlichting die goed past in jouw huis.

Bovendien verkoopt Watt Design meubels van het eigenzinnige merk Harvink. Deze meubels zijn volledig handgemaakt en zijn zowel op het gebied van functionaliteit als design een geweldige aanvulling op jouw interieur.

3. Bolia Den Haag

Ben jij een echte liefhebber van de Scandinavische moderne meubelstijl? In het ‘Royal Shopping District’ van Den Haag vind je het prachtige Scandinavische woonmerk ‘Bolia’. Het designers merk wordt gekenmerkt door een unieke en persoonlijke collectie. Bovendien heeft de woonwinkel niet een gigantisch magazijn met een grote voorraad standaard producten beschikbaar. In plaats daarvan speelt het bedrijf in op jouw wensen en behoeften en levert handgemaakte producten.

Woonwinkels Den Haag Bolia 2

4. Woonwinkel in Den Haag: Heinde & van Verre

Heinde & van Verre is een bijzondere woonwinkel in Den Haag. De woonwinkel/stoffenwinkel importeert een volledig eigen collectie met onder andere natuurlijke materialen, prachtige stoffen en nog veel meer exotische producten vanuit het Indiase subcontinent naar Nederland. Hierdoor vind je in deze woonwinkel stoffen, woon- en modeaccessoires op basis van katoen, wol en leer. Je vindt Heinde & van Verre aan de Vondelstraat.

Woonwinkels Den Haag heinde en van verre

5. Present Living

Vind je vintage, bohemian en brocante woonproducten mooi? Present Living heeft een leuk assortiment met authentieke meubels en accessoires. Als je op zoek bent naar niet ‘standaard’ producten dan is Present Living zeker een bezoek waard. De winkel kun je vinden in de gezellige Piet Heinstraat in het Zeeheldenkwartier.

woonwinkels den haag presentliving

Ben je op zoek naar meer woonwinkels?

Op zoek naar woonwinkels in andere steden? Bekijk dan eens onze artikelen over de leukste woonwinkels in Amsterdam, Breda, Maastricht, Zwolle, Alkmaar, Leeuwarden, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Nijmegen, Utrecht en Den Bosch.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten