4 bijzondere woonwinkels in Leeuwarden
Wooninspiratie Woonaccessoires

4 bijzondere woonwinkels in Leeuwarden

Op zoek naar leuke woonwinkels in Leeuwarden? Leeuwarden is de culturele hoofdstad van 2018 geworden! En bij een culturele hoofdstad hoort een boeiend aanbod aan woonwinkels. Wij hebben de 4 leukste woonwinkels in Leeuwarden voor je op een rijtje gezet!

Leeuwarden is de grootste en meest veelzijdige shopstad van Friesland met honderden winkels in alle soorten en maten. Ideaal om te woonwinkelen. Moe van het shoppen? Door het hele centrum vind je leuke restaurantjes om even bij te tanken. Aan de grachten zijn volop terrasjes te vinden. Plan een gezellig dagje shoppen in Leeuwarden vol wooninspiratie.

Woonwinkel Binnenwerk

De winkel ligt in een erg mooi gedeelte van het oude centrum, aan de Grote Kerkstraat 12. De winkel is modern, origineel en niet standaard. De meubels, verlichting en accessoires komen erg mooi uit in het karakteristieke pand. Liefhebbers van een modern interieur kunnen hier hun hart ophalen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen!

Binnenwerk woonwinkel Woonwinkel Binnenwerk Leeuwarden

Woonwinkel Rustiek

Ben je op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels? Dan ben je bij woonwinkel Rustiek op de Amperestraat 10 aan het goede adres. Naast nieuwe brocante producten vind je ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. Aan het assortiment worden dagelijks nieuwe artikelen toegevoegd. Genoeg reden om een kijkje te nemen! Tip: kijk van tevoren naar de openingstijden zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Woonwinkel Jolijt

Jolijt is een landelijke woonwinkel. De naam van de winkel, Jolijt, is een oude benaming voor plezier! Je vindt hier onder andere merken als Riviera Maison, Painting the Past, Sid Dickens tegels, Riverdale, Lampen van Tierlantijn en nog veel meer. Jolijt is gevestigd in twee grachtenpanden uit 1580. Ze zijn te vinden aan de Nieuwestad 29-31. De muziek en geuren komen je meteen tegemoet wanneer je de winkel binnenstapt. Je kijkt je ogen uit! Neem ook eens een kijkje in de webshop, hier is een gedeelte van het assortiment te vinden.

Woonwinkel Tres Jolie

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of iets unieks voor je interieur? Laat je dan inspireren bij Tres Jolie. Het is heel gezellig en huiselijk. Woonwinkel Tres Jolie is gevestigd in een prachtig historisch pand in hartje Leeuwarden. Ze zijn te vinden aan de Sint Jacobsstraat 13. De parfums, kaarsen en de verlichting geven een warm gevoel van gezelligheid. Ieder cadeau wordt mooi ingepakt!

Ze verkopen ook bijzondere soorten verf zoals kalk- en krijtverf. Kalkverf voorkomt vochtproblemen, het is zeer ademend en het sluit de muur niet af. Het is schimmel- en mos werend en het zorgt voor een aangename atmosfeer in de ruimte. De uitstraling van krijtverf is fluweel poederig, egaal, diep en vol van kleur. Met krijtverf kun je oude meubels goed opknappen. Voor alle verfsoorten en alle andere leuke items, neem ook eens een kijkje in de webshop!

Leeuwarden woonwinkel Tres Jolie

Woonwinkelen in andere steden?

Ben je ook benieuwd naar andere woonwinkels zoals deze woonwinkels in Leeuwarden? Lees hier meer over op de woonwinkelpagina. Hier vind je meer inspiratie over leuke woonwinkels zoals

de 4 meest bijzondere woonwinkels in Nijmegen ,Gespot! 6 bijzondere woonwinkels in Eindhoven en 5 bijzondere woonwinkels in maastricht.

Ken of ben jij een leuke woonwinkel in Leeuwarden maar zijn we niet bij je langs geweest? Laat even een berichtje achter in de comments hieronder en wie weet komen we je de volgende keer bezoeken!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten