Dit is waarom woonboulevard Poortvliet de plek voor je nieuwe interieur is
Woonwinkels

Dit is waarom woonboulevard Poortvliet de plek voor je nieuwe interieur is

Ken jij woonboulevard Poortvliet al? Zo niet, dan moet je deze gigantische meubelboulevard echt eens bezoeken en een tripje naar Zeeland plannen. Het complex bestaat uit 32 woonwinkels waar je gegarandeerd datgene vindt waar jij naar op zoek bent voor jouw woning. Lees snel verder om erachter te komen wat je te wachten staat.

Over woonboulevard Poortvliet

Het dorpje Poortvliet ligt in Zeeland, waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Het ligt om precies te zijn op het eiland Tholen, ongeveer een half uur vanaf Breda of Rotterdam. Woonboulevard Poortvliet is ooit gestart als een klein familiebedrijf, onder de naam Bouman Potter. Nu parkeer je op de grote parkeerplaats (gratis), om te genieten van een berg aan wooninspiratie. Tussendoor kun je lunchen in de brasserie, voor de kids is er een mega ballenbak en zelfs de hond is welkom. Deze XXL woonboulevard is een walhalla voor interieur liefhebbers, waar je kennismaakt met meer dan 500 merken en je terecht kunt bij een van de adviseurs voor een persoonlijk woonadvies. Houd er wel even rekening mee dat woonboulevard Poortvliet gesloten is op zondag en maandag. 

Het woonaanbod

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, van een nieuwe eettafel tot een compleet nieuw slaapkamer interieur, want je hebt de keuze uit alle denkbare categorieën. Als er één overkoepelend thema is, dan is het kwaliteit. Woonboulevard Poortvliet werkt namelijk samen met bekende merken en is zelfs hofleverancier. De ruime collecties aan banken, fauteuils, kasten, boxsprings, keukens, vloeren, verlichting en accessoires, zorgen ervoor dat je alles dat je nodig hebt onder één dak vindt.

Afhalen of bezorgen?

Na het shoppen, heb je de keuze om jouw nieuwe meubeltjes op te halen of te laten bezorgen. Voor de laatste optie hanteert woonboulevard Poortvliet drie verschillende opties: brons, zilver en goud. En als je geluk hebt dat je meubels op voorraad zijn, dan kun je ook de leenbus of een van de aanhangwagens gebruiken, om je nieuwe aanwinsten meteen zelf mee te nemen.

online shoppen Poortvliet

Online shop

Voor liefhebbers van online shoppen, kun je ook in de webshop van woonboulevard Poortvliet terecht. De meeste bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd via PostNL. Veel producten zijn alleen te bestellen in de winkel zelf, maar geloof me dit is zeker de moeite waard. Je vindt er werkelijk alles, van complete slaapkamers tot laminaat vloeren, en van wanddecoratie tot design stoelen. Ook als je niet van plan bent om veel te kopen, is het een geweldige plek om wooninspiratie op te doen en je kunt er met gemak een hele dag doorbrengen. 

Alle voordelen op een rij

Hieronder nog even alle voordelen op een rij, waarom woonboulevard Poortvliet jouw volgende bestemming is voor een nieuw interieur:

  • een enorm aantal winkels onder één dak

  • alleen maar kwalitatieve merken

  • uitstekende service, inclusief interieuradvies

  • gratis parkeren op de eigen parkeerplaats

  • een plek om iets te drinken of te lunchen, inclusief toiletten

  • speelgelegenheid voor de kinderen 

  • honden zijn welkom

  • alles is rolstoeltoegankelijk, inclusief de mogelijkheid om een rolstoel te lenen

  • keuze uit meerdere bezorgopties

  • inspiratie in overvloed, waaronder de nieuwste woontrends

Op zoek naar meer woonboulevards en woonwinkels? Kijk hier voor meer woonwinkel inspiratie!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten