Woonwinkels

Sanidirect: alles voor je badkamer!

Woonblog heeft een kijkje genomen in een van de grootste sanitair winkels in Nederland: de Sanidirect. Of je nu een complete badkamer wilt kopen of een aantal tegels nodig hebt voor je toiletruimte, bij de Sanidirect kun je voor al je badkamer benodigdheden terecht. 

Het voordeel van Sanidirect? Alle badkamers zijn direct leverbaar. Ideaal dus als je, net zoals ons, het liefst zo snel mogelijk je nieuwe badkamer binnen hebt. 

Sanidirect in Nederland

Sanidirect heeft in totaal bijna 30 vestigingen in heel Nederland met een gevarieerd aanbod. Zo zit er bijna altijd wel een showroom bij jou in de buurt. In de volgende 6 grote steden is de Sanidirect onder andere te vinden: 

  • Badkamer Breda: Grenssteen 9, 4815 PP 

  • Den Bosch: Tinnegieterstraat 12, 5232 BM

  • Den Haag: Van der Kunstraat 157, 2521 BS

  • Groningen: Peizerweg 84, 9727 AK

  • Eindhoven: Ekkersrijt 4016, 5692 DA

  • Utrecht: Zeelantlaan 59, 3526 AK

De laatste badkamertrends bij Sanidirect

Bij Sanidirect vind je alles voor de laatste badkamertrends. Op de website en in de showrooms kun je badkamers per woonstijl vinden. Super handig als je op zoek bent naar een specifieke stijl.

Van Japandi tot aan hotel chique, bij Sanidirect hebben ze het. In de winkel hebben ze ook altijd een aantal adviseurs rondlopen die je kunnen voorzien van advies op maat. Ze kunnen bijvoorbeeld meedenken als je maar een kleine badkamer hebt, of als je op zoek bent naar een bepaalde stijl, of binnen een bepaald budget wilt blijven.

Wil je zeker zijn dat ze een plekje voor je hebben? Maak dan vooraf een afspraak!

Ontwerp zelf je badkamer met een gratis tool

Benieuwd wat voor soort badkamer het beste in jouw huis past? Bij Sanidirect gebruik je online een gratis tool om de passende badkamer voor jouw woning te vinden. Super leuk! 

Of je nu op zoek bent naar een stoere, industriële badkamer of juist een moderne badkamer, met de tool van Sanidirect probeer je ze allemaal eens uit. Je kunt zelf spelen met de tool en zo kijken wat voor jouw badkamer werkt. Dit is heel handig als je het lastig vindt om een bepaald ontwerp voor jouw badkamer te visualiseren. Met de tool krijg je er gelijk een goed beeld van.

Meer inspiratie voor leuke woonwinkels in Nederland?

Ben je op zoek naar de leukste woonwinkels van Nederland? Bij Woonblog gaan we er regelmatig op uit om voor jou de leukste woonwinkels te ontdekken. Neem eens een kijkje op onze woonwinkel pagina en vind de leukste woonwinkels bij jou in de buurt. Daarnaast vind je op Woonblog van alles over de laatste woon- en tuintrends. Doe inspiratie op!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten