Tuin ideeën zomer 2020: vakantie in je eigen tuin
Tuinideeën Seizoenen Wooninspiratie Woonideeën

Tuin ideeën zomer 2020: vakantie in je eigen tuin

Op zoek naar leuke tuin ideeën voor de zomer van 2020? Veel mensen zijn gewend om jaarlijks op vakantie te gaan in de zomerperiode. Echter gaat dit niet altijd, door welke omstandigheden dan ook. Hoe de zomer er dit jaar uit gaat zien is ook nog onduidelijk. Wij gaan er dus vanuit dat we dit jaar gewoon de hele zomer thuis blijven. En nu denk je misschien: waarom? Nou, dan hebben we een goed excuus om onze tuin is goed aan te pakken! We hebben wat tuin ideeën op een rijtje gezet, waardoor het écht veel minder erg is om dit jaar de warme dagen door te brengen in jouw eigen achtertuin. Of misschien wel gewoon op je balkon of in de voortuin. Kijk je mee?

We’re going to ibiza: tuin ideeën

Op zoek naar toffe tuin ideeën? Ibiza is een hippe hotspot om naartoe te gaan op vakantie. Maar als we niet naar Ibiza kunnen gaan, halen we Ibiza toch naar ons toe?

Met niet te veel spullen en budget kun je een Ibiza stijl creëren in je eigen achtertuin. De Ibiza stijl staat bekend om alle felle kleuren zoals neon, geel, roze, oranje, paars, zeeblauw en groen. Deze kleuren in combinatie met allerlei verschillende soorten printjes geeft een zomerse sfeer aan de tuin. Heb je al een loungeset staan, of gewoon een tuinset? Leg allereerst een kleurrijk kleed onder deze set, dit geeft al veel kleur aan het geheel. Leg wat kleurrijke (linnen) kussentjes op de stoelen/banken en leg een aantal placemats op tafel. Vul een karaf met water, citroen en limoen en schenk deze in cocktailglazen.

Tada: je hoeft niet eens meer naar Ibiza! Steek de barbecue aan en geniet van de zomervakantie in je eigen achtertuin.

Lange zomeravonden in je eigen achtertuin

Van die lange zomeravonden met vrienden en familie, wat te drinken en te eten en heerlijke muziek op de achtergrond. Dit zijn de avonden waar we van genieten in de zomer, en naar verlangen in de winter. Maar hoe kun je deze avonden nou nog sfeervoller maken?

Een buitenhaard is tegenwoordig super hip. Het geeft veel warmte (letterlijk en figuurlijk), sfeer en gezelligheid. Hierdoor kun je ook als het wat kouder wordt ‘s avonds lekker buiten blijven zitten.

Je hebt verschillende soorten buitenhaarden. Denk bijvoorbeeld aan een echte ingebouwde haard, of aan een verrijdbare haard, zoals een vuurtafel. Vuurtafels zijn aangesloten aan een gasfles en zijn hierdoor heel eenvoudig aan te maken. Je draait de knop om en klaar is kees!

Tuin ideeën: een schommelbank

Er zijn heel veel tuin ideeën te vinden op het internet of in woonbladen. Echter zien we nog maar zelden een schommelbank voorbij komen. En dat vinden wij erg jammer. Een schommelbank geeft een knusse sfeer aan de tuin. Het straalt romantiek, speelsheid en gemoedelijkheid uit. Perfect dus voor in de tuin, vind je niet?

Meer tuin ideeën

Ben je op zoek naar meer tuin ideeën? Neem dan ook eens een kijkje tussen de artikelen: Moderne voortuin ideeën: 5x inspiratie, Goedkope tuin ideeën | tof binnen een klein budget, Achtertuin ideeën: trendy en relaxed en Een zwembad in je tuin is zo geregeld | tuin inspiratie

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten