4 tips voor de nieuwste technologie in jouw keuken
Keuken inspiratie Wonen

4 tips voor de nieuwste technologie in jouw keuken

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven.. Ben jij iemand die wild wordt van nieuwe snufjes en leuke gadgets in huis? Dan ben je hier aan het juiste adres! De nieuwste technologische snufjes kunnen het koken en bakken niet alleen makkelijker maken, maar ook leuker en efficiënter. In dit artikel geven we je vier tips om de nieuwste technologieën te integreren in jouw keuken. Lees snel verder!

slimme koelkast

Kies voor een slimme koelkast

Een slimme koelkast is een geweldige toevoeging aan jouw keuken. Je zult mensen onder de indruk stellen van apparatuur met net dat extraatje, zoals een ingebouwde ijsmachine. Sommige nieuwe koelkasten zijn voorzien van handige functies zoals een camera aan de binnenkant, zodat je vanaf je smartphone kunt zien wat er nog in de koelkast ligt. Daarnaast kunnen ze ook recepten suggereren op basis van de ingrediënten die je in huis hebt. Mocht je dus geen inspiratie hebben, helpt de koelkast je een handje! Zo hoef je nooit meer te bedenken wat je gaat koken en hoef je ook nooit meer iets weg te gooien omdat je niet wist dat het in de koelkast lag.

slimme oven in keuken

Investeer in een slimme oven

Koken met een oven was nog nooit zo makkelijk. Speciaal voor de kok die graag even op de bank zit tijdens het koken: de slimme oven. Er zijn namelijk ovens die op afstand te bedienen zijn via een app op je smartphone. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de oven alvast voorverwarmen terwijl je nog onderweg bent naar huis. Daarnaast zijn er ook ovens met ingebouwde sensoren die de gaarheid van het gerecht meten en de temperatuur en kooktijd automatisch aanpassen. Zo wordt het bereiden van een perfecte maaltijd een fluitje van een cent. Ideaal toch?

Koken met nieuwe technologie 

Een slimme kookplaat, zoals de Etna inductiekookplaat van Electro World, kan een echte game changer zijn in jouw keuken. Deze kookplaat is voorzien van geavanceerde technologieën zoals inductie kinductionoken, waardoor je gerechten sneller en gelijkmatiger kunt bereiden. Daarnaast heeft de Etna inductiekookplaat handige functies zoals een timer en een boostfunctie, waardoor je nog efficiënter kunt koken. Ook kun je via de bijbehorende app de kookplaat op afstand bedienen en recepten opslaan en delen. Er zijn overigens nog meer Electro World kookplaten waar je van onder de indruk zal zijn. Wij zijn in ieder geval fan!

slimme keuken

Maak gebruik van slimme keukenapparatuur

Je bent niet snel klaar met het upgraden met de nieuwste technologieën. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo heb je tegenwoordig ook blenders die recepten kunnen voorstellen op basis van de ingrediënten die je toevoegt, of een koffiemachine die jouw favoriete koffie op precies de juiste temperatuur en sterkte zet. Hoe handig! Al deze apparatuur zal je leven een stukje gemakkelijker maken, en ook kun je er goed mee pronken als je visite hebt. Door keukenapparatuur wordt koken niet alleen makkelijker, maar ook leuker en efficiënter.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier al onze blogs voor meer keukeninspiratie!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten