Woonwinkel in Amersfoort: hier moet je naartoe!
Wonen Wooninspiratie Woonwinkels Woonwinkel overzicht

Woonwinkel in Amersfoort: hier moet je naartoe!

Op zoek naar een toffe woonwinkel in Amersfoort? Amersfoort is een mooie, authentieke stad in de gemeente Utrecht. Amersfoort is een unieke stad waar je je ogen kunt uitkijken: de mooie grachten, gebouwen en natuurlijk de koppelpoort.

Het centrum van Amersfoort is heel veelzijdig. Je vindt er veel leuke boutiques, cafeetjes maar ook hele leuke woonwinkels. Wij hebben 4 toffe woonwinkels in Amersfoort voor jou op een rijtje gezet, die je echt eens moet bezoeken! Kijk je mee?

1. Woonwinkel Amersfoort: Hadaya

Op zoek naar een toffe lamp? Dan ben je bij woonwinkel Hayada aan het juiste adres! Deze woonwinkel in Amersfoort kun je vinden op het adres Achter Het Oude Stadhuis 4.

Bij Hayada vind je een breed assortiment aan handgemaakte plafond-, tafel- en hanglampen. De lampen van Hayada brengen een moderne en sfeervolle uitstraling aan een ruimte. Deze lampen passen dan ook in ieder interieur: van modern en landelijk tot aan een bohemian woonstijl.

2. Lykke Moodstore in Amersfoort

Lykke Moodstore is een woonwinkel in Amersfoort aan de Groninger Kroongaarde 14. Lykkes Moodstore is gespecialiseerd in interieurontwerpen, adviezen op locatie en eventstyling. Of je nou op zoek bent naar interieuradviezen voor in huis, voor op kantoor of voor in een restaurant, bij Lykke kun je vrijblijvend langskomen om te kijken naar de mogelijkheden.

Het kan soms heel lastig zijn om een ruimte op een sfeervolle en gezellige wijze in te richten, hoe fijn is het als je daar dan wat hulp bij kunt krijgen?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lykke Moodstore (@lykkemoodstore) op 5 Okt 2019 om 2:29 (PDT)

3. Oldenhof: alles voor in de keuken

Al sinds 1821 is het familiebedrijf Oldenhof actief in de keukenartikelen. Momenteel is het concept van Oldenhof te vinden in Amersfoort, Zwolle en Hilversum. Of je nou als hobbykok of als professional te werk gaat: Oldenhof is een walhalla voor kookliefhebbers.

Bij deze te gekke woonwinkel in Amersfoort kun je terecht voor alle benodigdheden voor in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan keukentextiel, keukengerei, bestek, kookgerei, keukenmachines en barbecues zoals de Big Green Egg! In deze kookwinkel is echt voor ieder wat wils en is dus ook zeker de moeite om eens te bezoeken. Je kunt deze inspirerende winkel vinden aan de Langestraat 77 in Amersfoort.

woonwinkels Amersfoort woonwinkels Amersfoort

4. Gave woonwinkel Amersfoort: Loods 5

Loods 5 is de place to be voor alle interieur junkies. Bij Loods 5 kan iedereen altijd wel slagen, of het nou voor je slaapkamer, badkamer, keuken of tuin is. Het interieuraanbod van Loods 5 is waanzinnig groot en niet geheel onbelangrijk: ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends!

Loods 5 heeft een veelzijdig assortiment en dat komt mede doordat de winkels met verschillende ondernemers samenwerken. Zo zijn er 250 zelfstandigen aangesloten die allemaal hun inbreng hebben in de winkels. De combinatie van al deze merken is in een woord fantastisch!

Inmiddels heeft Loods 5 vijf winkels en een outlet. De winkel in Amersfoort kun je vinden aan de Euroweg 1.

loods 5 amersfoort

Op zoek naar meer toffe woonwinkels?

Ben je op zoek naar meer toffe woonwinkels in Nederland? Kijk dan eens tussen de artikelen: Leuke woonwinkels door heel Nederland, De 6 leukste woonwinkels in Tilburg, Woonwinkel in Amsterdam: hier moet je naartoe!, 5 bijzondere woonwinkels in Maastricht en ontdek de 6 gaafste woonwinkels van Utrecht.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten