Woontrend: de kleur denim
Woontrends Woonideeën

Woontrend: de kleur denim

Op Woonblog.eu houden we je graag op de hoogte van de laatste woontrends en denim is op dit moment hip, hot en happening! Denim meubels en woonaccessoires maar vooral ook als kleur op de muur. Lees verder om er achter te komen hoe je deze woontrend toepast in je interieur!

Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

Flexa heeft de verfkleur Denim Drift uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017! Het is een prachtige blauwtint met een beetje grijs die perfect past in de woon- en slaapkamer. Een rustige kleur die goed combineert met andere kleuren. Dus zijn je muren toe aan een verfbeurt? Pak je kwast op en ga aan de slag met de kleur de kleur van het jaar 2017! Zo past je interieur helemaal bij de laatste woontrends.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaike.wd) op 28 Okt 2017 om 5:27 (PDT)

Kleurencombinaties in je interieur

Maar welke kleurencombinaties kun je het beste maken met Denim Drift in je interieur? Wil je het rustig houden? Blijf dan bij natuurlijke tinten. Blauw combineert prachtig met andere aardetinten zoals bruin en wit. Iets gedurfder? Ga dan voor koperen of gouden woonaccessoires. Koper past perfect bij deze kleur en geeft je interieur een glamoureuze uitstraling! Houd je van veel opvallende kleurtjes in je interieur? Combineer de kleur dan met geel en/of rood! Leuk voor een kinderkamer of een super vrolijke woonkamer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kuling (@kuling.no) op 7 Apr 2017 om 3:22 (PDT)

Denim woonaccessoires & meubels

Geen zin om met verf aan de slag te gaan? Ga dan voor woonaccessoires of meubels in een denim kleur. Leuke kussentjes of een plaid op de bank. Bij kussens zou je zelfs voor echt denim kunnen gaan! Of wat dacht je van een bank of stoel in deze kleur? Ook lampen, vaasjes, kannen & kruiken in deze kleur zijn een leuke toevoeging aan je interieur.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Linda de Koster (@linda_etcdesigncenter) op 25 Jan 2017 om 10:41 (PST)

Landelijke woonkamer & denim

Wist je dat denim de perfecte kleur is voor een landelijke woonkamer? Het past namelijk perfect bij een landelijk interieur in natuurlijke tinten. Bruin past namelijk perfect bij blauw! Wat dacht je van een blauwgrijze muur met daarbij een grote bruine bank of een mooie rustieke eetkamertafel? Ook met een koele blauwtint kun je een warme en gezellige woon- of slaapkamer creëren!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Davina (@davinaefletcher) op 27 Jan 2017 om 11:31 (PST)

Op zoek naar meer wooninspiratie?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen onze artikelen: Portugese tegels: 12 toepassingen in het toilet, Woonideeën: 5x de zomertrends van 2019, Voortuin ideeën: 5x tips en inspiratie en 6x tuin ideeën: maak jouw tuin zomerproof.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten