Wooninspiratie via een mobiele app
Wonen Woontrends

Wooninspiratie via een mobiele app

Wil je wooninspiratie op doen voor je woonkamer, keuken, tuin, badkamer of slaapkamer? En heb je inmiddels alle woonwinkels en internetsites wel gezien? Bekijk dan eens welke mobiele apps je kunnen helpen bij het vinden van de juiste inspiratie en woontrends. Snuffel eens rond in de appstores van Apple, Android of Windows. De meest bekende app waarmee mensen op zoek gaan naar wooninspiratie is waarschijnlijk wel Pinterest. Maar er zijn ook apps die zich enkel richten op dit onderwerp. Waar Pinterest ook vol inspiratie voor je avondeten of een nieuwe outfit staat.

Bedroom Decoration Designs

Een mobiele app bomvol woonideeën en dromen van slaapkamers. Je kunt doorklikken op verschillende categorieën, zoals baby & kids, jongens, meisjes, volwassenen, klein, modern, antiek, vintage en nog veel meer. Deze app is beschikbaar voor Android en kost helemaal niets! De makers, Supreme Droids, hebben ook apps gericht op tieners.

Dream Home Design

De mobiele app Dream Home Design is behalve een game ook een app waar je veel wooninspiratie uit kunt halen. Je kunt je eigen woning inrichten met meubels en woonaccessoires. Leuk extraatje: je kunt ook de tuin aanpakken. Met meer dan 300 decoratieve spulletjes die je in je virtuele droomhuis kunt plaatsen. Deze app is beschikbaar voor Android en is gratis.

Houzz Interior Design Ideas

Houzz Interior Design Ideas is een handige mobiele app van By Houzz Inc. Deze app bestaat uit ruim 200.000 foto's van interieurs wat zorgt voor non-stop wooninspiratie. Download deze app en krijg toegang tot de fotobibliotheken. Ook kun je afbeeldingen opslaan in je virtuele ideeën boek. De mobiele app is er voor iOS en kost niets.

Gebruik jij ook wel eens een mobiel app om wooninspiratie op te doen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten