Woonbeurs: Exclusive Spring Fair
Wooninspiratie

Woonbeurs: Exclusive Spring Fair

Kom wooninspiratie op doen tijdens de eerste editie van de Exclusive Spring Fair, een lifestyle- en woonbeurs die plaatsvindt tijdens Pasen. Van 14 t/m 17 april 2017 wordt het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van lifestyle en interieur. Geniet in een prachtige omgeving van de laatste trends op het gebied van lifestyle en interieur. Het perfecte dagje uit tijdens de paasdagen!

De drie etages van het kasteel worden omgetoverd tot een ''pop-up'' departmentstore waarin verschillende dingen te shoppen zijn. Van meubels en woonaccessoires tot kunst, antiek, sieraden, vakanties en nog veel meer. Zo'n 100 exposanten nemen deel aan de beurs. Doe woonideeën op en ontdek de laatste trends in de inspirerende omgeving van Kasteel Groeneveld.

Kasteel Groeneveld

Interieur- en tuininspiratie

In de tuin van het kasteel vind je alles voor de inrichting van je tuin. Van plan om dit jaar je tuin aan te pakken? Dan is de Exclusive Spring Fair de ideale plaats om wat tuininspiratie op te doen! Maak kennis met hoveniers en tuinarchitecten, ontdek de nieuwste buitenkeukens, tuinmeubels en hottubs en doe inspiratie op voor mooie tuindecoraties. Na een bezoekje aan deze beurs

In de sfeervolle omgeving van het kasteel kan er natuurlijk ook een hapje gegeten worden. Er is namelijk een overdekt Deli Food Paviljoen waar je heerlijke biologische en ambachtelijke delicatessen uit binnen- en buitenland proeft.

Exclusive Spring Fair Interieur inspiratie

Ook aan de kinderen is gedacht

Een bezoekje aan de Exclusive Spring Fair is een gezellig dagje uit vol wooninspiratie. Ook aan de kinderen is gedacht, op de zolder van het kasteel is er namelijk de tentoonstelling ''De dieren van Fiep''. In deze tentoonstelling wordt de 100ste verjaardag van Fiep Westendorp gevierd, die onder andere bekend is van haar tekeningen van Jip & Janneke. In de tentoonstelling ontdekken kinderen de natuur

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten