Win! Teakhouten bijzettafel op wielen t.w.v. €199,-
Interieur Woonaccessoires

Win! Teakhouten bijzettafel op wielen t.w.v. €199,-

UPDATE 4/8/2016: De winactie is gesloten en Thomas is inmiddels verloot. Sarah is de gelukkige winnaar geworden, veel plezier met je nieuwe bijzettafel!

De hele maand juli maak je op Woonblog.eu kans om een teakhouten bijzettafel op wielen ter waarde van €199,- te winnen! Samen met teakspecialist Teak & Wood verloten wij 'Teak block Thomas op wielen' onder onze trouwe bezoekers. En winnen is heel simpel, er zijn maar een paar dingen die je moet doen!

Teakhouten bijzettafel

Een teakhouten bijzettafel past perfect in ieder interieur en is ook nog eens super handig. Hij past precies naast je bank of stoel en neemt niet te veel ruimte in. Zo hoef jij niet meer op te staan om je drankje of hapje te pakken van de salontafel, want dat kun je naast je op Thomas neerzetten. Omdat Thomas op wieltjes staat kun je 'm ook nog eens makkelijk verplaatsen. Maar naast dat Thomas zo handig is, staat 'ie ook gewoon heel leuk in huis. De perfecte stoere aanvulling voor een landelijk of industrieel interieur.

Teakhouten bijzettafel

Kans maken op bijzettafel Thomas? Dit moet je doen!

Er zijn maar drie dingen die je moet doen om kans te maken op bijzettafel Thomas! Op 4 augustus verloten we de bijzettafel onder de deelnemers die de volgende stappen hebben uitgevoerd:

  1. Like de Facebookpagina van Woonblog.eu

  2. Like de Facebookpagina van Teak & Wood

  3. Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel waarom jij bijzettafel Thomas graag wil winnen

[adsense]

Teak & Wood

Teak & Wood is een meubelwinkel en webshop gespecialiseerd in teak meubelen. Naast dit leuke bijzettafeltje hebben ze nog veel mooie teak meubels. Van eettafels, dressoirs en buffetkasten, je vindt het er allemaal. De duurzame meubelen van Teak & Wood zijn niet kapot te krijgen en hebben het FSC keurmerk. Hierdoor weten we zeker dat het hout legaal is gekapt. Het hout wat Teak & Wood gebruikt is gebruikt hout afkomstig van het Indonesische eiland Java. Ieder meubelstuk heeft hierdoor zijn eigen unieke kleur, nerfstructuur en uitstraling.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten