Win kaarten voor Beurs Eigen Huis! (7 t/m 9 oktober)
Wooninspiratie

Win kaarten voor Beurs Eigen Huis! (7 t/m 9 oktober)

Van 7 t/m 9 oktober is het weer Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs in Utrecht! Beurs Eigen Huis is dé beurs voor iedereen met verbouwplannen. De ideale plek op wooninspiratie op te doen. Wij mogen 3x2 kaartjes aan jullie verloten! Lees verder om er achter te komen hoe je deze kaartjes kunt winnen.

Heb je net een bouwkavel, klushuis of nieuwe woning gekocht? Of wil je gaan verbouwen in je huidige woning? Beurs Eigen Huis helpt je bij het realiseren van je droomwoning. Aan ieder element is gedacht. Laat je informeren over bouwvergunningen en het financiële aspect door deskundigen. Win informatie in bij architecten en spot de laatste trends op interieurgebied. Maar ook aan de buitenkant van je huis wordt gedacht, doe tuininspiratie op en zie hoe een prachtige rieten kap wordt gemaakt.

Beurs Eigen Huis Winactie

Wat vind je op de Beurs Eigen Huis?

Er zijn verschillende pleinen boordevol inspiratie en experts. Zo is er het architecten plein met architecten uit verschillende regio's. Het bouw- en verbouwplein waar aannemers en leveranciers van trappen, vloeren, zonwering e.d. zich presenteren. Het keuken & badkamer plein waar je de laatste badkamer- en keukentrends spot. Het tuinplein met hoveniers, tuinarchitecten en een heleboel tuininspiratie. En als laatste het droomhuis interieur paviljoen, waar je inspiratie opdoet voor de inrichting van je droomhuis.

Zoals je leest: voor ieder aspect van een (ver)bouw project is er een plein te vinden. Daarnaast worden er ook nog presentaties gegeven over onder andere financiën, energie zuinig wonen, tuininrichting en de valkuilen van het verbouwen.

Wooninspiratie

Winactie Beurs Eigen Huis

Heb je nu ontzettend veel zin om wooninspiratie op te gaan doen bij de najaarseditie van Beurs Eigen Huis? Goed nieuws: wij verloten 3x2 kaartjes! Het enige wat je er voor hoeft te doen is:

  1. Like de Facebookpagina van Woonblog.eu

  2. Laat een reactie achter met waarom jij naar de Beurs Eigen Huis wil

Op 30 september maken we de winnaars bekend!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten