Vakantie boeken in 2019:  tips voor jouw ultieme vakantie
Wonen Seizoenen Wooninspiratie

Vakantie boeken in 2019: tips voor jouw ultieme vakantie

Ga jij dit jaar weer een vakantie boeken om te genieten van het lekkere weer? Het is ieder jaar vaak weer een verrassing waar de reis naar toe gaat. Het zoeken van een vakantiebestemming is leuk, maar kan soms ook heel lang duren. De ene houdt van kamperen en de ander zit graag in een luxe villa aan het strand. Waar heb jij behoefte aan dit jaar? Wij hebben wat vakantiemogelijkheden op een rijtje gezet om je te helpen bij het boeken van jouw vakantie!

De top 10 vakantiebestemmingen voor 2019!

Een vakantie boeken kan best lastig zijn. De eerste vraag is dan ook al snel: waar gaat de reis naartoe? Om je hier een beetje bij te helpen, hebben wij de top 10 vakantiebestemmingen voor 2019 op een rijtje gezet:

1. De Canarische Eilanden

2. Spanje

3. Curaçao

4. Griekenland

5. Italië

6. Egypte

7. Portugal

8. Ibiza

9. Malta

10. Kaapverdische Eilanden

Vakantie boeken: het huren van een appartement tot villa

Een vakantie boeken naar de zon? Wie wil dat nou niet! Tegenwoordig worden er veel vakantiehuizen of appartementen gehuurd in de landen Spanje, Italië, Kroatië en Griekenland. Wanneer je een huisje hebt, kun je helemaal je eigen ding doen. Lekker thuis zonnen, koken, kletsen en borrelen. Het grote voordeel is dat je veel ruimte hebt en dat er vaak een keuken aanwezig is in het huis. Met een groot gezin kan een huis huren ook een stuk voordeliger zijn dan een hotel of een camping. Daarnaast is het ook gewoon super gezellig om met elkaar in één huis te zijn tijdens de vakantie!

vakantie boeken 2019

Je kunt er ook voor kiezen om een appartement te huren. Een appartement heeft vaak meerdere slaapkamers en een gemeenschappelijke leefruimte. Het nadeel hiervan is dat je meestal geen eigen tuin hebt. Dit heb je bij een huis in veel gevallen wel.

vakantie boeken 2019

Vakantie boeken met een gezin: ga naar de camping!

Een vakantie boeken met een gezin is heel leuk, maar je hebt verschillende wensen waar je rekening mee moet houden. Kinderen vinden het veelal leuk om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken waar ze mee kunnen spelen. De ideale vakantiebestemming voor kinderen is dan ook vaak... De camping!

Een groot zwembad, tennistafels, een voetbalveldje en vooral heel veel gezelligheid. Naast al deze leuke activiteiten is er ook genoeg ruimte om je als gezin even terug te trekken. Je kunt een huisje huren op de camping, een camper of caravan meenemen of gewoon in de tent slapen. Zet buiten een tafel met stoelen neer en kom helemaal tot rust.

kamperen vakantie boeken 2019

camperen vakantie boeken 2019

Chalet of stacaravan

Ga jij een vakantie boeken maar weet je nog niet wat je wil? Kijk eens naar een chalet of een stacaravan. Chalets of stacaravans zijn voor iedereen geschikt voor de vakantie. Je hebt je eigen “huisje” tijdens je vakantie waar je jezelf even lekker kunt terugtrekken. Het voordeel is dat je toch een buiten gevoel hebt, want met 1 stap sta je buiten in de zon!

Je kunt ook kiezen voor jouw eigen chalet of stacaravan. Een stacaravan kun je vrij persoonlijk maken. Je kunt kiezen uit bestaande modellen met een bestaand interieur. Chaletbouw is daarentegen vaak maatwerk waardoor je zelf de binnen- en buitenkant kunt bepalen.

 vakantie boeken 2019

Vakantie boeken: relaxen in een hotel

Een vakantie boeken hoeft niet heel lastig te zijn. Er zijn tegenwoordig veel hotels waar je terecht kan, in grote of kleine steden. Een hotel is meestal erg verzorgd en zit vaak op de juiste plekken in een stad. De mensen uit het hotel kunnen je de leukste bezienswaardigheden vertellen en kennen vaak ook de leukste spots van de stad. Ideaal toch?

hotel

Op zoek naar wooninspiratie?

Ben jij op zoek naar meer wooninspiratie? Neem eens een kijkje tussen onze artikelen: Wat voor soort vakantiehuis past bij jou?, Vakantietijd: 5 tips om je woning te beveiligen tegen inbraken, Studentenkamer inrichten: 5 handige tips en Badkamer ideeën: 5 tips voor jouw badkamer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten