Supercomfortabele sofa’s in Amsterdam
Interieur Meubels Wonen Woonkamer inspiratie

Supercomfortabele sofa’s in Amsterdam

Op IJburg aan het water, op de kop van de Bert Haanstrakade, zit sofa.com, dé specialist op het gebied van plofbanken en klassieke banken. Als je echt lekker wilt zitten, is het zeer de moeite waard om deze webwinkel met showroom eens te bezoeken.

Verwacht geen dure woonwinkel, snelle verkopers of een ballenbank voor de kinderen. Verwacht wel talloze stoffenstalen, een mooie collectie bankstellen en hoekbanken, lekkere koffie en thee, enthousiaste medewerkers en een ongedwongen sfeer. De showroom is net als de gedachte achter de producten: eenvoudig maar doordacht.

Roeping

De roeping van sofa.com is heel simpel: mooie, kwalitatief hoogwaardige banken (en bedden) bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. De twee oprichters in Engeland bedachten het op een zolderkamertje en hadden geen idee dat het zo uit de hand zou lopen. Inmiddels zijn er vestigingen in Londen, New York en Amsterdam en ploffen er elke avond tienduizenden mensen neer op een bankstel of fauteuil van sofa.com!

Kwaliteit sofa's

De collectie van sofa.com bestaat onder meer uit 2- en 3-zits bankstellen, hoekbanken, slaapbanken, voetenbanken en fauteuils. De stoffen komen van de beste weverijen in België en Italië en zijn 100% natuurlijk. De hardhouten frames zijn ijzersterk en FSC gecertificeerd. De vulling van de kussens is de beste die er te koop is: witte eendenveren.

De kwaliteit van de meubels is top, net als de service. Want:

  • Je kunt gratis stoffenstalen bestellen

  • Je kunt rekenen op een gratis 100% retourgarantie

  • Je kunt je bank laten bekleden in elke gewenste stof

Stijlen intérieur

De banken van Sofa.com passen in elk interieur. Van klassiek tot modern. De modellen zijn elegant en tijdloos en de stijl laat zich het beste omschrijven als landelijk en Engels. Hoe kan het ook anders, als de roots van het bedrijf is Engeland liggen!

Sofa.com Topper

Een populair model dat zowel in Nederland als Engeland veel wordt verkocht is de Bluebell. Een onbetwiste Engelse klassieker. Deze bank met zijn sierlijke poten is er in vele afmetingen. Van fauteuil tot 4-zits en van loveseat tot hoekbank. Nieuwsgierig naar alle uitvoeringen? Kijk dan op sofa.com of ga proefzitten in de showroom in Amsterdam!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten