Sfeer en overzicht met een roomdivider
Meubels Wooninspiratie

Sfeer en overzicht met een roomdivider

Met een roomdivider deel je een ruimte als het ware in tweeën. Super handig voor een grote ruimte met meerdere doelen, zoals bijvoorbeeld een woon-/eetkamer. Met een roomdivider maak je een grote ruimte gezellig en knus, doordat je meerdere hoekjes kunt creëren. Lees verder om onze tips voor het gebruik van roomdividers te ontdekken!

Zo gebruik je een roomdivider

Heb je een woonkamer en eetkamer in één ruimte en wil je deze grote ruimte wat meer sfeer geven? Of heb je een ruime slaapkamer die je meer sfeer wil geven? Gebruik een roomdivider! Zo creëer je twee aparte ruimtes binnen een kamer, zonder ze volledig te scheiden. Perfect wanneer je rustig aan de eetkamertafel wil werken en je partner en/of kinderen tv willen kijken. Of wanneer je een walk in closet wil creëeren in je slaapkamer.

Roomdivider

Plaats de roomdivider dwars tussen de ruimtes die je wil scheiden. Kies voor een leuke vakjeskast die goed bij de rest van je interieur past. Op deze manier heb je gelijk de mogelijkheid om leuke accessoires in je interieur te verwerken. In de eetkamer geef je je mooiste servies en je kookboeken een plekje in de roomdivider. In de slaapkamer stal je je sieraden en accessoires uit. Vul aan met leuke herinneringen en foto's van vakantie's en andere gebeurtenissen. Daarnaast geeft het de ruimte ook meer sfeer omdat er meer hoekjes ontstaan.

Perfect voor de studentenkamer

Als student leef je vaak vanuit één ruimte, een roomdivider is de perfecte manier om deze ruimte op te delen en voor meer sfeer te zorgen. Zet de roomdivider aan het voeteneind van je bed om een scheiding tussen het woon- en slaapgedeelte te creëren. Zo is je studentkamer gelijk een stuk gezelliger! Daarnaast zorgt het ook nog eens voor extra opbergruimte, iets waar in een kleine ruimte altijd een gebrek aan is.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten