Pictures for Purpose Oekraïne
Wooninspiratie

Pictures for Purpose Oekraïne

Wil jij ook steun bieden aan slachtoffers uit Oekraïne? Pictures for Purpose heeft nu een mooi initiatief opgezet om geld op te halen voor mensen uit dit gebied. Verschillende gerenommeerde fotografen bieden nu via deze organisatie hun foto’s aan voor €125,-. De opbrengsten hiervan gaan naar World Central Kitchen (WCK). Deze non-profit organisatie verzorgt verse maaltijden op de acht grensgebieden van Oekraïne, voor mensen die dit nodig hebben.

Over Pictures for Purpose

Pictures for Purpose is opgericht om bewustzijn te creëren omtrent urgente kwesties. Daarnaast zamelen ze geld in om deze doelen te steunen. In de situatie van Oekraïne hebben ze een fundraiser opgezet met als doel zoveel mogelijk op te halen voor World Central Kitchen. Alle fotografen die hier aan mee doen zijn door Pictures for Purpose persoonlijk en met veel zorg geselecteerd. Soms zijn ze gevraagd voor dit specifieke doel vanwege een duidelijke connectie met Oekraïne.

Ook bijdragen?

Wil jij dit goede doel ook steunen? En daarnaast een mooie foto ontvangen, die je in jouw interieur kunt hangen? Bestel dan jouw foto bij Pictures for Purpose. Deze afbeelding zal zo veel meer waard zijn vanwege de mooie betekenis erachter. Op de website vind je alle gerenommeerde fotografen die hieraan deelnemen. Deze fundraiser loopt nog tot donderdag 24 maart, dus ben er snel bij!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten