Paastakken versieren: we geven de leukste inspiratie!
Interieur DIY Wooninspiratie Pasen

Paastakken versieren: we geven de leukste inspiratie!

Het is weer bijna zover: Pasen. En Bij Pasen hoort het versieren van paastakken. Het is ieder jaar weer een uitdaging om iets origineels te bedenken. Versier een paastak die past in je interieur. Wij zijn op zoek gegaan naar creatieve paastak versieringen en hebben deze voor je op een rijtje gezet ter inspiratie! Kijk je mee? Laat je creativiteit de vrije loop!

1. Het zit 'm in de details

De details maken deze takken helemaal af! De eieren komen hier op een hele originele manier terug. In plaats van hele eieren, is hier gekozen voor halve eierschillen met een klein plantje erin. Wij zijn fan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ???????? ??????? (@homeinspiratie.nl) op 21 Mrt 2018 om 5:42 (PDT)

2. Paastakken in Japanse stijl

Deze paastakken lijken sprekend op de bijzondere Japanse kersenbloem. De bloemen zijn gemaakt van crêpe-papier. Je moet er echt even voor gaan zitten maar het is daarna des te leuker als het gelukt is!

3. De kleurrijke paastakken

Je hebt ze vast weleens eerder gebruikt tijdens het knutselen: die gekleurde bolletjes wol. Gebruik ze als decoratie voor je paastakken en voeg naast kleur, een hele bijzondere uitstraling toe!

4. Tulpen & paastakken!

Tulpen en paastakken betekent: voorjaar in aantocht! Hang kleine glaasjes met een touwtje vast aan de takken en doe hier een tulp in. Met deze takken haal je het voorjaar gegarandeerd in huis!

5. Bonte paastakken

Deze paastakken zijn niet te missen. Ze hangen helemaal vol met allerlei kleuren eieren en veren. Daarnaast is de pot ook nog eens versierd. Kan het voor jou niet bont genoeg zijn? Het lijkt wel een indianentooi!

6. Papieren konijntjes

Het maken van je eigen versiering geeft niet alleen voldoening, maar het zorgt er ook voor dat je een uniek eindresultaat hebt. In dit voorbeeld hebben ze de paasversiering zelf gemaakt van papier.

7. Op zijn kop

Heb je veel accessoires in je woonkamer staan of heb je een huisdier dat er geen genoeg van kan krijgen? Hang de takken aan het plafond! Vaak is hier nog plek genoeg. Hang de takken op zijn kop en hang de versiering er daarna pas in.

8. Voeg een vleugje persoonlijkheid toe!

Versier de takken met foto's van vrienden of familieleden. Hierdoor dragen je paastakken een persoonlijk verhaal. Unieker kan niet toch?

9. Black & white

Deze zwart met witte takken passen ideaal binnen een interieur met weinig kleur!

10. Mooi in zijn eenvoud

Eenvoud kan ook ontzettend mooi zijn. Het hoeft niet altijd uitbundig te zijn. Deze takken zijn eenvoudig versierd en het past perfect bij de rest van het interieur!

11. Paastakken maar dan anders

Verwerk de paastakken in een pot en creëer je eigen paasstuk!

12. Een klein likje verf

Deze takken zijn niet alleen versierd met gekleurde decoratie, maar de paastakken hebben ook een kleurtje. Verf de takken in verschillende kleuren en creëer een kleurrijk geheel.

13. Als roze je lievelingskleur is

Ben jij helemaal fan van de kleur roze? Dan is deze paastak echt iets voor jou. De kleur komt terug in de vaas en in de versiering van de paastakken.

14. Goud & zilver

Houd je van goud en zilver? Laat dit terugkomen in je paastakken! Deze takken zullen in veel woonkamers mooi staan. De kleuren geven de paastakken namelijk net dat beetje meer uitstraling.

15. Hergebruik je kerstboom!

Kun je geen genoeg krijgen van kerst en heb je het liefst het hele jaar door de kerstboom in huis staan? Dan weten we zeker dat je hier blij van wordt. Versier de kerstboom met eieren en vogels in plaats van kerstballen en slingers en zet de boom rond Pasen gewoon weer neer!

16. Natuurlijke paastakken

Na het zien van alle paastakken toch geen fan of houd je het graag zo rustig mogelijk? Zet de takken in een mooie vaas of pot en hang er verder niets in.

Ben je op zoek naar meer paasdecoratie?

Ben je op zoek naar meer paasdecoratie? Bekijk deze artikelen eens: Paasdecoratie: wij geven je 8 tips! en De paastafel versieren doe je zo!

Veel plezier met het versieren van de paastakken, wij zijn erg benieuwd wat het geworden is!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten