Op safari in de kinderkamer!

Een kinderkamer leuk inrichten is niet altijd even makkelijk. Er komt veel bij kijken totdat de kinderkamer volledig is ingericht. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit vele verschillende verfkleuren op de muur, of wilt u toch sierlijk behang? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar heeft u wel eens gedacht om levensgrote stickers op de muur te plakken? En dan wel in de vorm van dieren? De muurstickers van het merk KEK Amsterdam veranderen de kinderkamer in een Afrikaans dierenrijk met de set 'Safari Friends'.

Muurstickers

Safari Friends stickers voor aan de muur van KEK Amsterdam zijn levensgrote stickers in de vorm van dieren en bomen. De Safari Friends stickerset bestaat uit 26 verschillende combinaties van muurstickers. Zo is er keuze uit bijvoorbeeld een levensechte luipaardwelp, een grappig aapje, tortelduifjes of een baby olifantje. Deze stickers met lieve dieren zijn erg leuk voor iedere kinder- of slaapkamer. Met de stickers kunt u iedere muur in de kinderkamer of speelkamer opvrolijken met foto’s van de jonge dieren. De stickers zijn verkrijgbaar als set maar zijn ook ook los te koop.

Safari sticker 2safari4 Safari sticker safari3

De stickers kunt u werkelijk overal plakken! Plak ze bijvoorbeeld net boven een plint of kies voor een leuk effect en plak hem boven een lage (lade)kast, op bijvoorbeeld een deur of plak deze welp op de zijkant van een kast. Ook leuk: plak hem op een onverwachte plek zoals het toilet, de hal of in de keuken. Verander de kinderkamer in een levensechte safari door het plaatsen van enkele safari stickers. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in uw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten