Ontspannen aftellen naar het voorjaar met een opblaasbare jacuzzi in je tuin
Wonen Tuinideeën Wooninspiratie

Ontspannen aftellen naar het voorjaar met een opblaasbare jacuzzi in je tuin

Optimaal genieten van de frisse buitenlucht en heerlijk tot rust komen in jouw eigen tuin? Dan is een opblaasbare jacuzzi misschien wel iets voor jou! In eerste instantie denk je misschien niet meteen aan een opblaasbare variant, maar er zijn genoeg redenen waarom een opblaasbare jacuzzi ideaal is voor in jouw tuin. Zo is een opblaasbare jacuzzi opzetten bijvoorbeeld een stuk makkelijker dan je verwacht en is deze een stuk goedkoper dan een normale jacuzzi. In deze blog lees je waarom een opblaasbare jacuzzi echt de moeite waard is om toe te voegen aan je tuin.

opblaas jacuzzi

Een jacuzzi voor een betaalbare prijs

Een standaard jacuzzi is een prachtig bad om te hebben in een tuin. Echter kost een jacuzzi al snel duizenden euro’s. Een jacuzzi in jouw tuin hoeft daarentegen geen grote investering te zijn. Een kwalitatief goede Intex jacuzzi haal je al in huis voor een prijs rond de 400 tot 600 euro. Bedenk je hierbij ook dat je voor 1 normale jacuzzi dus wel 10 tot zelfs 20 opblaasbare jacuzzi’s kunt kopen!

Lagere energiekosten

Naast het feit dat een opblaasbare jacuzzi goedkoper is in aanschaf, is deze ook nog eens goedkoper om te gebruiken dan een normale jacuzzi. Het opwarmen en warm houden van een opblaasbare jacuzzi kost namelijk minder stroom dan het opwarmen en warm houden van een normale jacuzzi. Hierdoor is ook op het gebied van stroomkosten een opblaasbare jacuzzi een goede keuze.

Eenvoudig op te zetten en op te ruimen

Het fijne aan een opblaasbare jacuzzi is dat je deze snel en eenvoudig kunt opzetten, wanneer je maar wilt. Wordt het de komende tijd lekker weer en heb je zin om in een jacuzzi te zitten? Dan zet je vandaag nog jouw eigen lekker warme jacuzzi op! Veel meer dan een grondzeil neerleggen, de rand op laten blazen via het meegeleverde motorblok en de jacuzzi laten vollopen is het eigenlijk niet. Wanneer je de jacuzzi weer wilt opbergen is dit ook vrij simpel; leeg laten lopen, droog maken, opvouwen en veilig opbergen.

opblaas jacuzzi

De levensduur is top!

Misschien twijfel je wel over het kopen van een opblaas jacuzzi omdat je denkt dat deze niet zo lang mee zal gaan. Een opblaasbare jacuzzi verslijt inderdaad door de tijd heen en is eerder aan vervanging toe dan een normale variant. Echter gaan opblaasbare jacuzzi’s langer mee dan je zou denken; de levensduur van een opblaas jacuzzi ligt tussen de 5 tot zelfs 10 jaar.

Neem de jacuzzi mee!

Een normale jacuzzi is lastig om te verplaatsen en onmogelijk om ergens mee naartoe te nemen; hiervoor is deze veel te groot en zwaar. Een opblaasbare jacuzzi is daarentegen goed mee te nemen naar bijvoorbeeld een vakantiebestemming. Een opblaasbare jacuzzi weegt alles bij elkaar tussen de 50 en 75 kilo, wat dus erg meevalt. Zorg er wel voor dat je iemand hebt om deze mee te verplaatsen; om deze alleen te kunnen tillen is deze toch wel te zwaar.

opblaas jacuzzi

Meer tuin ideeën?

Ben je op zoek naar meer tuin ideeën? Neem ook eens een kijkje tussen de artikelen: Achtertuin ideeën: trendy en relaxed, 5 voordelen van een buitendouche | tuin ideeën, Welke tuinmeubels zijn geschikt voor jouw tuin? en 14x tuin ideeën & inspiratie

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten