Oh oh, let it snow: 6x de leukste sneeuwpoppen
Tuinideeën Kerstdecoratie

Oh oh, let it snow: 6x de leukste sneeuwpoppen

De witte dagen zijn aangebroken! Het sneeuwt vandaag voor het eerst dit jaar. Haal je wanten, sjaal en dikke jas uit de kast want het is tijd voor sneeuwpret. Het is natuurlijk tijd om sneeuwpoppen te maken. Lees verder en ontdek 6x de leukste sneeuwpoppen.

De kerstman sneeuwpop

Deze kennen we natuurlijk allemaal: de kerstman sneeuwpop! Deze sneeuwpop heeft de muts van de kerstman geleend tegen de kou.

sneeuwpop kerstman

De zakelijke kerstpop

Sneeuwpoppen moeten natuurlijk ook gewoon naar hun werk gaan. Net zoals deze sneeuwpop! Een leuke hoed en een nette sjaal. Heel makkelijk en super origineel.

nette sneeuwpop

Sneeuwpop met een wortelneus

De sneeuwpop heeft ogen, een neus en een mond. De ogen vormen we met steentjes of kraaltjes, de mond met een tak en de neus natuurlijk met een wortel.

wortelneus

Knutselen met bloemen en takken

Ben jij helemaal gek van bloemen en ook nog eens super creatief? Maak dan jouw sneeuwpop met bloemen. Dit is super origineel!

planten sneeuwpop

De hippe sneeuwpop

Van jong tot oud. Iedereen vindt het leuk om sneeuwpoppen te maken en zo ook hele stoere jongens. En bij een stoere jongen hoort natuurlijk een hippe sneeuwpop! Geef de sneeuwpop een koptelefoon en laat hem genieten van winterse muziek.

hippe sneeuwman

Maar.. De sneeuwpop is altijd mooi!

Ook voor diegene die denken dat zijn of haar sneeuwpop niet is gelukt, dat is niet waar! Maak je sneeuwpop met liefde, daar gaat het om. Hij is altijd mooi, of hij nou groot is of klein.

sneeuwprinses

En als we weer binnen zijn….

En als we weer naar binnen gaan met koude handen en voeten, is het tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee met een lekker koekje!

kopje koffie

Meer tuin ideeën?

Ben je op zoek naar meer tuin ideeën? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze artikelen: Creëer een echte kerstsfeer in jouw tuin!, Is jouw zwembad al winterklaar? en Tuinmeubels: Hoe bescherm je ze tegen de vorst?

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten