Name it, frame it!

Ik zie het steeds vaker voorbij komen dat uitspraken, woorden en Engelse quotes worden gebruikt in het interieur. Ik vind het helemaal leuk! Je maakt het zo namelijk echt tot iets persoonlijks! Daarom in deze gastblog een paar handige tips en leuke ideeën.

Maar wat kies je dan precies? Welke tekst en in welke vorm? Misschien heb je wel een quote dat echt iets over jou zegt of wat goed bij jou past. Maar het hoeft niet altijd iets te betekenen, want soms staat het ook gewoon leuk! Ik vind wel dat je niet moet overdrijven met té veel teksten en woorden in huis. Anders wordt het too much.

Een leuk gedichtje kan ook al een leuke toevoeging zijn. Zoals onderstaand gedicht van Coeur Blonde. Of een leuk kaartje in een kaartenhouder! Soms zijn de kleinste dingen juist het leukst!

COEURBLONDE Teksten in interieur

Bron foto: http://www.vanmariel.nl/

Do it yourself

Het is natuurlijk ook leuk om zelf iets te maken. Heb je een woord of quote en zoek je nog een mooie lettertype? Gebruik dan eens de website dafont.com. Hier vind je allemaal verschillende lettertypes: je kan de tekst intypen en je ziet gelijk het voorbeeld! Heb je de juiste lettertype gevonden? Dan kan je het lettertype downloaden en gebruiken in Word.

Zo hebben wij een tijdje geleden onderstaande fotolijst voorzien van leuke teksten en afbeeldingen. Afbeeldingen zijn natuurlijk ook heel erg leuk!

Quotes in lijstjes

Lichtboxen

Iets anders dat we de laatste tijd steeds zien zijn de lichtboxen. Super gaaf! Je kan zelf kiezen wat voor een tekst je erin wilt hebben en het is, zoals de naam het al zegt, direct een lichtje.

lichtboxen met quotes

Bron foto: http://bxxlght.com/

Gebruik jij teksten, quotes, woorden in jouw interieur? Ik ben benieuwd!

Dit is een gastblog van Mariëlle Wielheesen van Furnlovers.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten