Trend: massieve eiken tafel met metalen onderstel
Inrichting Landelijk interieur Woonruimtes

Trend: massieve eiken tafel met metalen onderstel

Ben je op zoek naar meubels om een mooi landelijk design te geven aan jouw woning? Dan mag een massieve eiken tafel zeker niet ontbreken. Deze modellen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en volgen bovendien nieuwe trends. Tegenwoordig vind je namelijk veel eiken tafels met een metalen onderstel, waarmee je een modern landelijke uitstraling kunt realiseren. Een ideale combinatie voor als je houdt van rustiek met een modern tintje. Bij houtenplaten.be zijn diverse soorten tafelbladen van eikenhout verkrijgbaar, die eenvoudig te combineren zijn met metalen onderstellen. Je kunt hierin zelfs een eigen visie op losgooien, door een combinatie van beiden te kiezen die geheel past bij jouw woon interieur.

eiken houten tafel

Keuze uit tafels

Een ruim assortiment aan eiken tafels maakt het mogelijk om een passende tafel te vinden, die een ware verrijking aan het interieur is. Je kunt een keuze maken uit eiken tafels met verschillende vormen, waaronder ovaal of rond, recht of vierkant, of langwerpig. Eiken tafels zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal, namelijk hout. Kenmerkend aan eikenhouten tafelbladen zijn de noesten. Uiteraard kun je ook kiezen voor tafelbladen waarbij deze zoveel mogelijk zijn vermeden. Eikenhouten tafelbladen zijn verkrijgbaar voor zowel gebruik binnen als buiten. Afhankelijk van waar de tafels geplaatst zullen worden, zullen er verschillende aandachtspunten zijn. Soms zal immers een verlijmd blad nodig zijn. Voor gebruik binnen in huis kun je kiezen uit een verlijmd of niet verlijmd blad. Genoeg keuze uit prachtige tafelbladen van eikenhout, die eenvoudig te combineren zijn met een metalen onderstel.

eiken tafel buiten

Onderstel uitkiezen bij bovenblad

Een tafelblad van eikenhout geeft een mooie uitstraling aan jouw interieur. Je wilt hierbij een degelijk onderstel uitkiezen dat het gewicht van het eiken bovenblad kan dragen. Een metalen onderstel leent zich hier bij uitstek voor, terwijl het ook bijdraagt aan een moderne opleving van het rustieke hout. Er is een grote diversiteit aan onderstellen waaruit je kunt kiezen. Onderstellen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, waardoor eenvoudig een geheel eigen tafel is samen te stellen. Bekijk de diverse stijlvolle combinaties, waarbij de stoere en robuuste uitstraling van het metalen onderstel samenkomt met het landelijk rustieke vibe van het eikenhouten tafelblad. Alle onderstellen zijn bovendien voorzien van een aantrekkelijke poedercoat. Van een groot aantal onderstellen zijn de onderdelen uit voorraad verkrijgbaar, waardoor jouw nieuwe tafel snel in elkaar kan worden gezet en op locatie geleverd.

Professionele service

Kies een massief eikenhouten tafel en volg de laatste tafel trends voor optimaal succes. Een tafelblad van eikenhout bestel je eenvoudig in de online shop. Uiteraard kun je ook de showroom bezoeken, waar diverse fraaie tafelbladen te zien zijn. Ook vind je hier een ruim assortiment aan metalen onderstellen die eenvoudig met het eikenhouten tafelblad zijn te combineren. Kies voor scherpe prijzen bij aanschaf van een tafel van eikenhout met metalen onderstel. Profiteer van een professionele service, waarbij samen een perfecte tafel wordt gerealiseerd. Tafels zijn naar wens samen te stellen en worden snel bij je thuisbezorgd, zodat je kunt genieten van een waar pronkstuk in de woon- of eetkamer. Met een eikenhouten tafelblad en metalen onderstel volg je de laatste trends voor een moderne landelijke uitstraling in een unieke woonstijl.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten