Maak gebruik van de regen in ons koude kikkerlandje en vang het op!
Tuinideeën Wooninspiratie Planten

Maak gebruik van de regen in ons koude kikkerlandje en vang het op!

Regen hebben we meer dan genoeg in ons koude kikkerlandje. Maar wanneer het dan toch lekker warm wordt, geef jij jouw plantjes water met het opgevangen water uit deze regenton van elho! Hij is gemaakt van stevig kunststof en helemaal onderhoudsvrij.

Je bevestigt de regenton eenvoudig zelf

De regenton heeft een inhoud van 200 liter en kan makkelijk worden aangesloten op de regenpijp middels een vulpijp. De kraan is op ideale hoogte gepositioneerd waardoor de gieter makkelijk eronder geplaatst kan worden. Je hebt voor deze regenton dus geen standaard of verhoging nodig.

Het is zelfs mogelijk de tuinslang te bevestigen aan de kraan. Zo kan de hele tuin worden besproeid. De green basics regenton vult zich automatisch tijdens een regenbui, wanneer de ton vol is zal het overtollige water gewoon weer via de afvoer weglopen. De gieter kan vervolgens aan de onderzijde van de regenton worden bijgevuld.

Fleur de bovenkant van de ton op met vrolijke plantjes

Aan de bovenzijde van de regenton is een plantenbak gemaakt. Zo kan de regenton worden opgefleurd met planten en bloemen: hoe leuk is dat?

tuininspiratie tuin idee elho

Lekker verantwoord!

Elho houdt van een groene wereld! Daarom zorgt elho ervoor dat de producten op een verantwoorde wijze worden gemaakt. De green basics producten bevatten namelijk gerecycled kunststof. Voor iedere fase van het kweken zijn er functionele en ook fun producten in hun assortiment. Of je nu beginner bent of al langer een gepassioneerde kweker bent, elho heeft voor ieder wat wils.

Meer tuin ideeën?

Ben je op zoek naar meer tuin ideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Zo betrek je de tuin bij het huis, Soorten terrasoverkappingen voor in de tuin en Moderne voortuin ideeën: 5x inspiratie.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten