Limoceramics

[caption id="attachment_286" align="alignright" width="120"]De ontwerpers Kumi Rosa en Furio Bou De ontwerpers Kumi Rosa en Furio Bou[/caption]

Limoceramics (Kumi Rosa en Furio Bou) zijn ontwerpers van keramische producten voor thuis of buitenshuis. Limoceramics bevindt zich in Valencia, Spanje. Dit is de plaats waar de twee industrieel ontwerpers met hun sterke interesse in ambachtelijke productieprocessen evenals materialen en artistieke mogelijkheden te werk gaan.

Onze kenmerken zijn crafting en hedendaags design. Wij zoeken eenvoud en tijdloosheid in de ontwerpen. De ontwerpen die we ontwikkelen zijn grotendeels ontstaan met toevoeging van expertise van kunstenaars en verschillende lokale ambachtslieden uit Valencia. Bij onze producten wordt als hoofdingrediënt altijd gebruik gemaakt van keramische materialen, eventueel gecombineerd met andere materialen.

[caption id="attachment_288" align="alignleft" width="118"]Creaties van Milko-M Creaties van Milko-M[/caption]

Milko-M

Milko-M combineert keramiek met een lederen koord en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleur stiksels geven detail aan de zijkant en voegt een ergonomische greep toe. Milko-M kan voor verschillende functies gebruikt worden, heeft een leuk ontwerp, originaliteit en voelt zich in elke omgeving thuis.

[caption id="attachment_289" align="alignleft" width="162"]Model Trio Model Trio[/caption]

Model Trio

Trio Wit is ontstaan met de bedoeling om een set van verschillende stapelbare stukken die verschillende samenstellingen en toepassingen hebben mogelijk te maken. Trio Wit heeft 2 basissen en een pet die als een enkele toren kan worden gemonteerd of ontleed kan worden in meerdere stukken.

[caption id="attachment_287" align="alignright" width="159"]De collectie animals zorgt voor leven in huis! De collectie animals zorgt voor leven in huis![/caption]

Collectie Trio Design

Bij Limoceramics hebben we een grote interesse in het werk van kunstenaars en illustratoren, dus wilden we een beperkt aantal aangepaste onderdelen lanceren van hun werk. Deze keer hebben we gebruik gemaakt van het model Trio als canvas. Bewerkt door Julio Antonio Blasco heer Lopez, Mark Caparros, Jen Felton, Laura Castello, Milimbo en Mark Lazenby.

Collectie Animals

Ten slotte is de grappigste verzameling de Dieren. Deze verzameling geeft leven in huis. De verzameling bestaat uit een gezin van vier potten, elk vertegenwoordigd door een dier en herkenbaar aan hun 'oren' van leer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten