Like it? Pin it!
Woontrends

Like it? Pin it!

We hebben het natuurlijk over Pinterest. Een booming social media platform. En de perfecte plaats om inspiratie op te doen als je je woning een make over wilt geven!

Very pinterest-ing

Pinterest is een sociale media platform dat kan worden gezien als enorm online prikbord. Gebruikers kunnen afbeeldingen 'pinnen' op een van hun prikborden. Dit alles is mogelijk gemaakt door bedenker Ben Silbermann die dit social media opgezet heeft in 2010. Maar waarom is het interessant voor jou? Het kost niets, is leuk en helpt je als je even inspiratie-loos bent. Pinterest richt zich vooral op vrouwen. Het is dan ook niet gek dat maar liefst 80% van alle gebruikers vrouw is. Vrouwen zijn vaak degene die een huis aankleden nadat de man al het klussen heeft gedaan.

Op zoek naar woontrends!

Dus ga naar Pinterest en kijk je ogen uit. Allerlei woonideeën, do-it-yourself tips en trends op het gebied van de styling van je huis zijn te vinden op dit social media platform. Ook bedrijven bevinden zich steeds vaker op Pinterest. Ikea heeft afgelopen seizoen haar hele catalogus op Pinterest geplaatst zodat er naar lieve lusten kon worden gepind. Er is zelfs een win-actie aan gekoppeld. Een van de prikborden met de naam #IKEAcatalogus werd als winnaar uitgeroepen en is nagemaakt in de winkel Ikea Amsterdam. De winnares ging naar huis met een Ikea cadeau pas t.w.v. 2,500 euro! Pinterest is hot! Dus: pinnen maar!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten