Nooit meer het grote licht aan: Creëer sfeer met LED verlichting
Woonideeën Woonaccessoires

Nooit meer het grote licht aan: Creëer sfeer met LED verlichting

Ben jij ook geen fan van die grote plafondlampen? Vaak zijn ze erg fel aan en geven ze een koud licht. Door kleine, warme lampen te plaatsen voelt je ruimte al meteen gezelliger aan. Met de juiste lampen op de juiste plaats krijg je meteen een sfeervol, warm en knus huis. Maar hoe doe je dat? Heb je weleens gedacht aan LED-verlichting? Hier zijn enkele manieren waarop jij nooit meer je grote, kille plafondlamp aan hoeft te doen door LED-verlichting. 

Accentueer je huis

LED-strips zijn ideaal om mooie meubels in je huis te benadrukken. Installeer ze bijvoorbeeld langs de randen van een plafond, langs de trapleuning of rondom een ingebouwde boekenkast. Hierdoor ontstaat een subtiele verlichting dat mooi accentueert. Daarnaast creëer je meteen een gezellige sfeer in huis door het indirecte licht. ledstrip op traptreden

Disco dinner 

Geef je vaak feestjes, borrels of diners? Breng leven in je keuken door LED-strips onder je keukenkasten te plaatsen. Zo kun je direct een bepaalde sfeer maken. Geen feestje? Deze LED-strips zijn ook ideaal voor extra licht. Perfect voor als je een leefkeuken hebt!  

LEDstrip keuken

Glamour spiegels

Maak van je spiegel een echte eyecatcher door LED-strips langs de randen te plaatsen. Dit geeft je spiegel een modern, glamoureus accent. Daarnaast zorgt het extra licht ook voor een egale verlichting. Ideaal voor wat extra licht bij je dagelijkse ochtendroutine. 

Sfeervolle hoeken in de slaapkamer

Transformeer je slaapkamer in een oase van rust door LED-strips langs het hoofdeinde van het bed te plaatsen. Kies voor warme, gedempte kleuren om een kalmerende sfeer te creëren. Toch meer in een romantische sfeer? Met LED verlichting kan je alle kleuren kiezen! 

Zwevend effect voor je meubels 

Geef je meubels een zwevend effect door RGB led verlichting onder je bank, salontafel of eettafel te plaatsen. Misschien een beetje extra, maar het ziet er wel heel modern uit. Wil je een optie die iets minder in your face is? Geen probleem! Zet dan de zachte, witte setting aan. Zo heb je verlichting die perfect is voor een ontspannen avondje thuis.

Mix en match de kleuren en posities om de perfecte ambiance te maken die past bij jouw stijl. Laat je inspireren door de mogelijkheden van LED-verlichting en maak van je huis eyecatcher!

Op zoek naar meer wooninspiratie? Bekijk hier meer blogs voor woonaccessoires en laat je inspireren!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten