Kunst van het combineren

De kunst van het combineren, dat is wat Versmissen Furniture & Decoration als geen ander verstaat. Deze groothandel voor o.a. woonwinkels, interieurarchitecten en projectinrichters, heeft een grote collectie meubels, verlichting en accessoires. Versmissen reist de hele wereld af en koopt alles zelf in.

Unieke interieurs op maat

Bij Versmissen zijn ze gespecialiseerd in het samenbrengen van verschillende culturen, stijlen en materialen. Een interieur moet passen bij de wensen van de klant en uniek, warm en persoonlijk zijn. Versmissen is een echte sparringpartner en gaat samen met u als professional op zoek naar een optimale invulling. Geen enkele inrichting is standaard en elke combinatie is mogelijk: natuurlijk, puur, traditioneel, klassiek, antiek, industrieel en ruw.

Huidige trend

Een interieur moet tegenwoordig persoonlijk, warm en uniek zijn. Mensen willen bewust of onbewust dat hun interieur een afspiegeling is van hun achtergrond, interesses en persoonlijkheid. Dat betekent dat er naast mooie meubels en materialen ook ruimte moet zijn voor bijvoorbeeld vakantiesouvenirs en erfstukken uit de familie. Dankzij de vele verre reizen die Versmissen zelf maakt, begrijpt zij deze trend niet alleen heel goed maar heeft zij hier een verrassende en unieke kijk op.

De collectie

Versmissen meubels en decoratieVader Versmissen begon in 1970 met antiek maar sinds zijn kinderen de zaak hebben overgenomen, is het assortiment enorm uitgebreid en is Versmissen zeer actief in het ontwerpen van nieuwe stijlen en collecties. De stoelen, tafels, banken, kasten, verlichting en decoratiematerialen worden niet alleen over de hele wereld ingekocht maar ook zelf ontworpen en op maat gemaakt voor Versmissen Furniture & Decoration.

Showroom

In de ruim 15.000 m2 showroom van Versmissen Furninture & Decoration in Best (bij Eindhoven) worden moderne sofa’s, Tibetaanse tafeltjes, industriële kasten en antieke Franse spiegels gecombineerd in één ruimte. De verschillende sferen in de showroom geven een goed beeld van de bijna onuitputtelijke mogelijkheden. U kunt de showroom bezoeken van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Webwinkel

Voor professionals is de gehele collectie van Vermissen Furniture & Decoration ook online te bekijken. Met of zonder prijzen zodat u ook met uw eigen klanten online door de collectie heen kunt snuffelen. Als u zich registreert, krijgt u toegang. Neem snel een kijkje, het is echt de moeite waard!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten