Keuken inspiratie: de laatste trends

Op zoek naar een keuken inspiratie die voldoet aan de laatste trends? Wij nemen je mee op een reis vol inspiratie door de laatste trends op keukengebied. Zodat jij straks bij het uitzoeken van een nieuwe inrichting precies weet wat je wil. Er zijn een heleboel elementen waarmee je de uitstraling van je keuken kunt veranderen. Denk hierbij aan het aanrecht, de keukenkastjes maar ook de accessoires. Hang leuke plankjes op en stal hier je mooiste servies op uit.

De beton look

De beton look is super hip! En dan niet alleen op de vloer. Betonnen aanrechten zijn een ware trend aan het worden! Je kunt zelfs zelf een betonnen aanrechtblad maken. Maar pas op voordat je aan de slag gaat met beton. Beton is erg zwaar en kan je keukenkastjes daarom beschadigen.

betonnen blad

Hout in de keuken

Natuurlijke materialen zijn heel trendy op dit moment, je ziet tegenwoordig niet alleen beton maar ook veel hout in de keuken. Van houten kastjes tot een houten aanrechtblad, het kan allemaal. Een keuken met hout past perfect in allerlei interieurs, zowel in een landelijk interieur als in een industrieel interieur.

De wit trend

Ja hoor daar is 'ie weer, de wit trend. Je bent 'm waarschijnlijk al in alle inspiratie artikelen tegengekomen. We kunnen er niet omheen: wit is hip! En natuurlijk ook in de keuken. Van witte kastjes tot witte tegeltjes, tafels en stoelen. Met een helemaal witte keuken doe je mee aan de laatste trend.

Bijzondere tegeltjes

Misschien niet de allerlaatste trend op keukengebied, maar wel een favoriet van de Woonblog.eu redactie: bijzondere tegeltjes. Wij zijn er gek op! Prachtige Midden-Oosters ogende tegeltjes of tegeltjes in felle kleuren. Creëer met mooie kleine tegeltjes een oogverblindende spatwand die de eyecatcher van je inrichting wordt.

Industriële keuken

De industriële woontrend is nog niet voorbij en met een industriële keuken hoor je er helemaal bij. Gebruik veel natuurlijke materialen zoals beton, hout en ijzer om je interieur een industriële uitstraling te geven. Met accessoires zoals grote lampen en rekken aan de muren maak je je industriële keukentje helemaal af!

industriele keuken

De woonkeuken

Het ligt een beetje aan de indeling van je huis of je meer kunt doen aan deze trend, maar een woonkeuken is super hip. De keuken is dan niet meer een aparte kamer van je woning, maar gewoon onderdeel van de woon- en eetkamer. Richt de gehele ruimte in dezelfde sfeer in zodat het mooi bij elkaar past.

Felgekleurde accessoires

De laatste trend alweer: felgekleurde accessoires. Een felgekleurde koelkast, toaster, waterkoker of mixer is super hip! Je weet vast wel over welke merken we het nu hebben... Droom samen met ons verder over deze vrolijke en prachtige aankleding van je keuken.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten