Foto's in huis: oneindig veel mogelijkheden!
Wooninspiratie Woonaccessoires Woonideeën

Foto's in huis: oneindig veel mogelijkheden!

Foto's leggen de bijzondere momenten van ons leven vast. Er zijn een heleboel manieren om foto’s te verwerken in je interieur. Ze hoeven niet meer in een mapje of op de computer te blijven staan. Foto's zijn hip. Vaak wil men de herinneringen delen en de foto's plaatsen binnen de inrichting. Een bijzonder moment verdient dan ook een bijzondere plek in het huis en in de inrichting zodat het huis een echt thuis wordt. Op een creatieve manier zijn er zeer veel mogelijkheden om die ene speciale foto in huis onder de aandacht te brengen. Met deze blog willen we je een aantal tips en voorbeelden geven om foto's toe te voegen aan je interieur.

Foto afdrukken hout

Foto’s op canvas

Dankzij de speciale druktechniek van jouw unieke foto op een canvas doek, krijgt de foto een bijzondere uitstraling. Er is helemaal geen inlijsten meer bij nodig wat het meer een schilderachtig effect geeft. Via diverse winkels en webshops kun je de foto haarscherp laten afdrukken op het canvas doek.

Foto’s op hout

Hou je van een natuurlijke uitstraling, dan is het een goed idee om jouw favoriete foto af te laten drukken op hout. Hout is er in vele soorten en elk soort hout geeft een ander effect. Een whitewash bord met jouw foto, of licht eiken? Het kan allemaal. Tevens is het erg leuk dat er bij hout verschillende effecten kunnen worden toegepast wat de foto alleen maar meer uniek maakt.

Foto's in interieur

Foto’s op plexiglas

De foto meer diepte geven met intense kleuren? Dat kan prima met de foto op plexiglas. Deze variant geeft elke ruimte net dat beetje meer uitstraling en de foto zal zeer zeker extra tot zijn recht komen. Plexiglas is tevens tijdloos en is ook geschikt voor de slaapkamer of een stoere werkkamer.

Foto’s op aluminium

Een foto op aluminium laten afdrukken? Ja dat kan! Het geeft jouw foto een stoer en strak effect en is echt eigentijds. Past in elke inrichting en is vaak scherp geprijsd. De foto op aluminium is tevens tijdloos en een echte blikvanger. Een unieke manier om jouw foto in jouw woonkamer, slaapkamer of bureau tot zijn recht te laten komen.

Dankzij de verschillende mogelijkheden is het voor elk interieur mogelijk om een mooie wanddecoratie te creëren die ook nog jouw favoriete herinneringen bevat. Jouw huis krijgt een intieme sfeer dankzij jouw eigen foto's in een modern jasje.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten