Dé eettafel trends van 2018
Meubels Woontrends Wooninspiratie

Dé eettafel trends van 2018

De materiaal en kleurtrends van 2018 zorgen ook voor nieuwe meubeltrends. Eettafels zijn grote meubels, waar je al snel een statement mee maakt. Daarom is het van belang dat je een eettafel zorgvuldig uitkiest. Doe hier inspiratie op met de eettafel trends van 2018!

Houten eettafels

Hout is hip in 2018 en dat zien we terug in veel meubelen. De eettafel is er een van. Houten eettafels zijn er in allerlei soorten en maten. De houten tafels die we nu vooral veel zien zijn:

  • de tijdloze massief houten tafel met rechte houten poten;

  • de massief houten tafel met gekruiste poten;

  • de eettafel met een massief houten tafelblad en donkergrijze, metalen poten.

Al deze tafels passen perfect bij de woontrends van dit moment: de landelijke, botanische en industriële stijl. Wij hebben op teak en wood een mooie actie voor teakhouten tafels gespot! Beniewd? Bekijk de actie hier!

Teak eettafel actie

Wil je een houten tafel die net iets extra’s heeft? Een visgraat design geeft je tafel een originele look die we steeds vaker zien terugkomen. Denk daarnaast ook aan een ovale, houten tafel. Door de vorm van een surfboard past dit perfect in een hippe, beach vibe eetkamer. Een stijl die je ook veel in hippe eettentjes ziet. Als laatst noemen we de boomstamtafel. Een tafel met oneven, massief houten tafelblad op houten of metalen poten. Perfect voor een robuuste en natuurlijke look!

houten tafelblad met metalen poten

(Natuur)stenen eetkamertafels

Natuursteen is eigenlijk nooit weggeweest, maar komt weer meer voor dan in 2017. Perfect voor een mooie eettafel! Denk maar aan een marmer look tafelblad met zwarte, metalen poten. Erg mooi in een eetkamer met veel wit, zwart en goud.

Daarnaast zorgen betonnen eettafels voor de ultieme stoere uitstraling in een industrieel interieur. Denk aan een beton(look) tafelblad met houten of zwarte metalen tafelpoten.

Witte eetkamertafels

Is jouw stijl iets zachter? Witte eettafels komen ook steeds meer voor. Dit kunnen tafels van wit geverfd hout zijn, wit gecombineerd met hout, maar ook een glanzend wit tafelblad in een metalen frame. Witte tafels zorgen voor een lichte uitstraling in het interieur. Ze combineren perfect met witte, zwarte, houten, grijze/blauwe, en gouden elementen in het interieur!

Tafeltrend eetkamertafel

Actie gespot! Teakhouten eetkamertafels met 25% korting!

Aangezien houten tafels tijdloos zijn en daarom een goede investering, zijn we op zoek gegaan naar een leuke aanbieding. Teakhouten tafels zijn duurzaam en van massief hout, waardoor deze er natuurlijk en luxueus uit zien. Normaal gesproken vallen teakhouten tafels daardoor in een relatief hogere prijsklasse. Nu hebben we een mooie actie gespot!

Teak en Wood geeft momenteel 25% korting op meerdere teakhouten eetkamertafels in verschillende afmetingen. Ze geven aan dat de actie maar van korte duur is, dus wees er snel bij! Benieuwd naar de actie? Lees hier meer.

Teak eettafel actie

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten