Een terugblik op de EXCELLENT woonbeurs: wat viel ons op?
Interieur Wonen Woontrends Wooninspiratie Woonideeën

Een terugblik op de EXCELLENT woonbeurs: wat viel ons op?

Woonblog was afgelopen week aanwezig op de EXCELLENT woonbeurs. Dé beurs op het gebied van de nieuwste trends, luxe interieurs, kunst en lifestyle. De stands van verschillende bedrijven en toparchitecten waren ingericht als volledige woon- slaap- en badkamers. Kortom: Ahoy was omgetoverd tot een plek met oneindig veel wooninspiratie! Lees hieronder welke trends en opvallendheden we hebben gespot op deze te gekke woonbeurs!

De binnenkomst van de EXCELLENT woonbeurs: één en al luxe!

Zodra je de hallen van de EXCELLENT woonbeurs binnenloopt, word je betoverd door de luxe uitstraling van alle exposanten bij elkaar. Iedere stand is een plaatje en was dan ook de moeite om eens te bekijken. Er is écht van alles te vinden op de EXCELLENT woonbeurs: van beddengoed en spiegels tot de mooiste en meest unieke tuinaccessoires.

Flowers here, flowers everywhere!

Hier kun je echt niet omheen: een middelpunt van bloemen, bloemen en nog eens bloemen! Allerlei verschillende soorten bloemstukken in verschillende vazen in combinatie met andere woonaccessoires. Dit was in één woord waanzinnig! Een van de woontrends van 2019 is dan ook dat bloemen weer helemaal hip worden in een woning! Plaats ze in je woonkamer, of in de bad- of slaapkamer!

Excellent woonbeurs Excellent woonbeurs

De must have voor iedere tuin

Je hoorde het al vanaf een afstandje: de muziek dat uit lampionnen kwam, die ook nog eens licht gaven! De lampionnen van Nikki.Amsterdam zijn ook op de EXCELLENT woonbeurs niet te missen. De hippe en sfeervolle accessoire voor jouw tuin! Maar, dat is nog niet alles. De lampionnen dienen namelijk zelfs als wijnkoeler. Hoe gaaf!

Excellent woonbeurs Excellent woonbeurs

Velvet: deze trend zet door!

Afgelopen jaar was het niet te missen: velvet. We zagen het overal, op banken, gordijnen, vloerkleden en zelfs als muurbekleding. Deze zachte stof blijven we zeker terug zien in 2019. Bij veel woonwinkels en toparchitecten was deze stof onderdeel van de woonkamer!

Het maakt niet uit waar je het op toepast, of je nu een hele velvet bank neemt of slechts een aantal kussens. Voor de winter zien we voornamelijk de kleuren donkergrijs, bruin en bordeaux rood terugkomen in deze stof.

Excellent woonbeurs Excellent woonbeurs

Laat het stralen in jouw interieur: gebruik goud!

Op zoek naar net dat extra’s aan jouw interieur? Maak gebruik van gouden elementen! We zagen het overal terug op de EXCELLENT Woonbeurs: gouden kasten, kranen, handvatten, bijzettafeltjes en nog veel meer! Combineer goud met de basiskleuren wit, zwart en grijs en laat het mooi tot zijn recht komen!

Excellent woonbeurs Excellent woonbeurs

Meer woonideeën?

Ben je op zoek naar meer woonideeën? Bekijk dan deze artikelen eens: 34x desigverlichting inspiratie of wanddecoratie woonkamer: meer sfeer in huis!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten