Dutch Design: een eetbank van NR52
Interieur Meubels Wooninspiratie

Dutch Design: een eetbank van NR52

Op Woonblog delen we graag toffe merken en producten met je, daarom deze keer een artikel over de eetbank (en andere meubels!) van NR52. NR52 is een Nederlands merk opgericht door interieurvormgever Rob Neefs en meubelmaker Niels Breuer. Vanuit hun passie voor interieur, design en ambacht ontstond het merk NR52.

Al langere tijd werkten Rob en Niels samen voor allerlei bedrijven en particulieren, voor hen maakten en leverden zij meubels op maat. De vraag naar deze producten bleef maar groeien, waardoor Rob en Niels besloten een eigen productlijn op te zetten. De twee creatievelingen halen het beste in elkaar naar boven en zo ontstond al snel het paradepaardje van NR52: de eetbank!

Eetbank NR52

De NR52 eetbank

De NR52 eetbank is een echt Nederlands ambachtelijk product. Ontworpen door twee vakmannen met een passie voor interieur en hout. En dat kun je zien! Over het ontwerp van de bank is goed nagedacht. De eetbank is modern, ademt design maar is toch tijdloos, waardoor je er jaren plezier van zal hebben. Met duurzame materialen uit Europa en alleen maar hout dat voorzien is van het FSC keurmerk.

De eetbank van NR52 is zo ontworpen dat hij in iedere ruimte past. Juist wanneer je minder ruimte hebt, bijvoorbeeld omdat je eetkamer lang en smal is, is de bank een goede oplossing! Er zijn verschillende versies van de eetbank: met of zonder kussens, met verschillende onderstellen en afwerkingen en in verschillende kleuren. De eetbank past daarom ook in ieder interieur! Houd je van vrolijke kleuren dan kies je gewoon voor gele of turquoise kussens. Liever neutraal? Ga dan voor een natuurlijke afwerking of kies voor wit of kussens van een neutrale kleur.

Eetbank NR52

Niet alleen eetbanken

Maar eetbanken is niet het enige dat ze bij NR52 maken! Ze leveren namelijk ook bijpassende eettafels en barkrukken. De eettafels komen in verschillende versies en zijn zo ontworpen dat ze perfect samengaan met de eetbank. De poten zitten bijvoorbeeld niet in de weg wanneer je wil aanschuiven. Over de details en afwerking van de meubels is goed nagedacht en daarmee onderscheidt NR52 zich van het gros.

Meubels NR52

Interieuradvies en maatwerk

Zijn de afmetingen van de eetbank of een ander meubelstuk niet helemaal naar wens? Geen probleem! Jouw wensen staan voorop wanneer je een meubelstuk bij NR52 aanschaft. Rob en Niels gaan samen met je aan tafel om te zorgen dat de eetbank of eettafel perfect in jouw interieur past.

Daarnaast is Rob een ervaren interieurvormgever die je ook met de rest van je interieur kan helpen. Hij kan je advies geven over allerlei zaken, van de styling van je interieur tot een lichtplan, bouwtekening of maatkeuken. Samen met Niels realiseert hij vervolgens jouw woondromen! Geïnteresseerd in de meubels van NR52? Neem dan eens een kijkje op hun website!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten