Doiy Withmilk ontbijtset

De Doiy Withmilk lijkt in eerste instantie op een ouderwetse melkfles, maar haal de fles uit elkaar en je zult verrast zijn! De Doiy Withmilk is namelijk een compleet koffie- en theeservies in de vorm van een ouderwetse melkfles.

Ontbijten is nog nooit zo leuk geweest!

De fles bestaat uit vier kopjes, één melkkannetje en één schaaltje voor suiker of koekjes. Erg leuk en handig tijdens het ontbijt of bij het drinken van koffie en thee. De Withmilk is zeer origineel, uniek en een "must have" voor de echte koffie- of thee liefhebber.

Withmilk koffie en thee servies

Uit de fles komen genoeg kopjes om met vier personen koffie of thee te drinken. Ideaal om gezellig met het gezin wat te drinken of voor tijdens een tea party. Je zult je vrienden er zeker mee verassen. Door alles na gebruik in elkaar te stapelen bespaar je bovendien heel wat opslagruimte. Daarnaast is het een prachtig decoratief object. Het is typisch zo'n servies dat mooier staat op het aanrecht dan in de kast.

Withmilk is een wit servies

De Withmilk is er in de kleur wit en is gemaakt van porselein. De melkfles is geschikt voor in de afwasmachine. Zo hoef je na gebruik niet alles met de hand af te wassen. De fles is erg leuk als geschenk voor een verjaardag of housewarming. Vind je hem zelf veels te leuk, dan kun je hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen.

with milk ontbijt serves

Met de Withmilk ontbijt of drink je koffie en thee in stijl!

  • Materiaal: Porselein

  • Kleur: wit

  • Inhoud: Vier kopjes, één melkkannetje en één suikerschaaltje

  • Meer op: voor-thuis.nl

servies

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten