Decoratie voor in huis: 6x wooninspiratie
Wonen Wooninspiratie Woonaccessoires Woonideeën

Decoratie voor in huis: 6x wooninspiratie

Op zoek naar leuke, originele decoratie voor in huis? Woonaccessoires en decoraties geven een woning net wat meer sfeer en uitstraling. Vrijwel in iedere woonstijl worden decoraties toegevoegd aan het interieur. Voor sommige interieurjunkies zijn woonaccessoires kopen een verslaving, omdat er in veel winkels toffe spullen te vinden zijn. Het is daarom ook leuk om de decoraties in huis per seizoen te verwisselen. Benieuwd hoe je jouw interieur nog meer sfeer kan geven? Lees snel verder en ontdek 6 toffe decoratie soorten voor in huis!

1. Basis decoratie voor in huis

Op zoek naar decoratie voor in huis? Je kent vast wel de standaard decoraties zoals kussens, kleedjes en spiegels aan de wand. Echter kun je jouw interieur met nog veel meer elementen tof aankleden!

2. Decoratie afgestemd op kleur

Je kunt zoveel decoraties gebruiken in huis als je wil. Het is echter de kunst om voor een geheel te zorgen in de ruimtes. Dit doe je door kleuren op elkaar af te stemmen in de woonaccessoires. Match bijvoorbeeld de vazen op tafel met de kussentjes op de bank.

decoratie voor in huis decoratie in huis

3. Persoonlijke decoratie voor in huis

Decoratie voor in huis heeft een betekenis als het een verhaal heeft. Je kunt de meest toffe woonaccessoires kopen bij bijvoorbeeld de Xenox, Loods 5 en lokale woonwinkels, maar hoe tof is het als je woondecoratie hebt met een verhaal? Denk bijvoorbeeld aan een foto op hout in de woonkamer. Foto’s associëren we met herinneringen die een verhaal vertellen.

4. Bloemen in de badkamer

Decoraties in huis mogen je soms best verrassen. Zet daarom bepaalde decoraties neer op plekken waar het niet “gebruikelijk” is. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas met hoge bloemen in de badkamer. De badkamer heeft vaak weinig kleur, en met een bos kleurrijke bloemen maak je de ruimte toch wat vrolijker.

decoratie voor in huis

5. Glaasjes, schaaltjes en vaasjes

Altijd goed op het gebied van woondecoraties: glaasjes, schaaltjes en vaasjes als woonaccessoires. In de glaasjes kun je bijvoorbeeld theelichtjes zetten, in de schaaltjes leg je wat lekkere snoepjes en de vaasjes vul je met wat rozenblaadjes. Simpel, niet te duur en super sfeervol!

decoratie voor in huis woonaccessoires

6. Decoratie voor in huis: combineer verschillende accessoires

Maar welke decoratie past nou het best bij jou in huis? Combineer verschillende accessoires met elkaar en decoreer hier je huis mee. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een tof platteau en zet hier een bosje bloemen op, een mini spiegeltje, een losse kaars en wat seizoensgebonden producten (bijvoorbeeld gedroogde citroenschijfjes in de zomer).

wooninspiratie wooninspiratie

Meer wooninspiratie voor decoraties in huis?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: 3 Soorten raamdecoraties voor in huis, Slaapkamer decoratie: 5 tips en ideeën en Wanddecoratie woonkamer: 6x tips en ideeën

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten