De leukste woonkamer inspiratie voor deze winter

Op zoek naar woonkamer inspiratie voor de winter? Het wordt weer steeds kouder in ons kikkerlandje. Het interieur is daarom ook weer toe aan de nodige veranderingen! Geef de muur een nieuwe kleur of leg een warm vloerkleed onder de bank. Kortom: maak je woonkamer weer knus en gezellig voor de koude dagen die eraan komen. Lees verder voor de leukste woonkamer inspiratie voor deze winter!

Woonkamer inspiratie voor de winter met de leukste trends!

De kleur van de muur is bepalend voor de uitstraling van jouw woonkamer. Een warme kleur op de muur geeft een gezellige uitstraling. Kies voor donkere kleuren, zoals diep donkerblauw of donkergroen. Deze kleuren geven een luxe gevoel en zijn goed te combineren met de basiskleuren wit, grijs, bruin en zwart.

De muurkleur trend voor 2019 is Spiced Honey. Deze kleur is ontwikkeld omdat hij past bij allerlei verschillende woonstijlen. De kleur weerspiegelt gezelligheid, optimisme en rustgevendheid. Perfect dus voor de koude winterdagen!

muurverf woonkamer

Plof lekker neer tijdens de winterdagen!

De eyecatcher van een woonkamer: de bank! Alhoewel een leren bank super hip en trendy is in 2018, geeft een stoffen bank een ultiem warme uitstraling. Volg alle trends op het gebied van woonkamer inspiratie voor de winter en ga voor een fluwelen bank!

Vroeger was fluweel een kostbare en exclusieve stof en was kenmerkend voor de welvaart. Fluweel straalt luxe uit en zit daarnaast ook erg lekker! Deze zachte stof is perfect voor een bank en straalt dan ook veel warmte uit.

Houd jij meer van een tijdloze stijl? Kies dan voor een Scandinavische bank. Kies een stoffen grijze of pastelkleurige bank en decoreer deze met verschillende soorten kussentjes. Combineer deze in allerlei kleuren met de leukste printjes, maak het zo gezellig als jij wilt! Iedereen wilt tenslotte lekker zitten tijdens de koude dagen!

woonkamer inspiratie voor de winter Scandinavische inrichting

Onmisbaar tijdens de winterdagen: een vloerkleed in de woonkamer!

Een kale vloer geeft een kille uitstraling aan jouw woonkamer, en zeker in de wintermaanden. Met een vloerkleed haal je meer warmte en sfeer in de woonkamer. Ook heb je geen koude voeten meer met een lekker kleed op de vloer!

Een vloerkleed dan ook is onmisbaar in een woonkamer tijdens de winter. Er zijn veel verschillende soorten vloerkleden. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren, hoogtes en lengtes. Bij iedere interieurstijl past wel een kleed, heb jij een moderne inrichting? Kies dan een vintage of design kleed! Voor een natuurlijke uitstraling aan de woonkamer vul je je interieur mooi aan met een sisal vloerkleed. Deze kleden zijn gemaakt van een natuurvezel en passen binnen ieder interieur.

Houd jij van de woorden zacht en warm? Dan is een hoogpolig kleed echt iets voor jou! Dit vloerkleed houdt veel warmte vast en geeft een speelse uitstraling aan de kamer. Een hoogpolig kleed past dan ook helemaal bij de leukste woonkamer inspiratie voor de winter!

woonkamer inspiratie voor de winter

Meer woonkamer inspiratie voor de winter?

Kijk eens tussen onze woonkamer inspiratie of lees het artikel 12 keer kerstverlichting voor buiten!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten