Dé 5 bronnen voor wooninspiratie
Wooninspiratie

Dé 5 bronnen voor wooninspiratie

Waar gaan jullie altijd op zoek naar wooninspiratie? Vandaag delen wij onze 5 favoriete bronnen voor wooninspiratie met je! Wij vinden het heerlijk om mooie plaatjes te bekijken van allerlei verschillende interieurs. Pak een kopje thee erbij, ga er lekker voor zitten en doe inspiratie op voor jouw droominterieur!

Wooninspiratie op Welke.nl

Een van onze nieuwe bronnen voor wooninspiratie is Welke.nl. Dit Nederlandse platform lijkt wel een beetje op Pinterest, maar dan handiger! De meeste van de bronnen zijn namelijk Nederlands en zo kom je op allerlei leuke Nederlandse websites terecht wanneer je op zoek gaat naar woonideeën.

Instagram

Misschien wel de meest populaire bron van wooninspiratie op dit moment: Instagram! Met een paar handige hashtags heb je zó een paar accounts gevonden die foto's posten in jouw stijl. Ook de woonwinkels Instagrammen er tegenwoordig op los! Volg hun accounts om op de hoogte te blijven van de leukste nieuwe meubels en accessoires. Natuurlijk is Woonblog ook te vinden op Instagram, volg ons account om op de hoogte te blijven van onze artikelen vol wooninspiratie!

Wooninspiratie Instagram

Pinterest

Natuurlijk hebben we ook good old Pinterest voor leuke woonideeën! Het voordeel van Pinterest is dat het een internationaal platform is met ontzettend veel gebruikers. De inspiratie is hierdoor eindeloos! Voor iedere smaak, of het nou landelijk, Scandinavisch of industrieel is, kun je wel mooie afbeeldingen en ideeën vinden. Op Pinterest verzamelen we wekelijks een heleboel inspiratie voor je, volg ons voor de leukste woonideeën!

Wooninspiratie in de leukste woonwinkels

Natuurlijk kun je ook wooninspiratie op doen in woonwinkels zelf! In woonwinkels staan vaak de leukste items mooi uitgestald. Zo zie je precies hoe je de accessoires en kleuren mooi combineert. Ga lekker op pad, bezoek eens de woonboulevard en maak er een gezellig dagje uit van!

YouTube

Ook op YouTube kun je de leukste woonideeën op doen. Er zijn bergen met filmpjes van mensen die een 'home tour' doen en jou precies laten zien hoe zij hun huis hebben ingericht en vertellen waar zij hun spulletjes gekocht hebben.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten