Betonlook badkamer: doe inspiratie op!
Wonen Badkamer ideeën Wooninspiratie Woonideeën

Betonlook badkamer: doe inspiratie op!

Op zoek naar wooninspiratie voor een betonlook badkamer? Betonlook is tegenwoordig erg populair in huis, we zien betonnen vloeren, muren en accessoires. Betonlook is overal toe te passen, bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken, eetkamer maar ook in de badkamer. Kies de juiste betonsoort en bedenk vooraf op welke plekken je deze look wil laten terugkomen. Lees verder en doe inspiratie op voor een betonlook badkamer!

Betonlook badkamer: kies en combineer

Een betonlook badkamer is super gaaf. De stoere, robuuste uitstraling in combinatie met de sfeer die deze look uitstraalt is perfect voor de badkamer. Je kunt de betonlook op verschillende manieren laten terugkomen, zoals op de muur, vloer, in de Douche of op de wasbakken. Een combinatie van deze mogelijkheden kan natuurlijk ook, en is super gaaf!

Kies voor de juiste badkamermeubels en accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een zilveren douchekop en kraan. De kleur zilver past namelijk helemaal bij de kleur van het beton. Kijk voor mooi sanitair bijvoorbeeld eens bij Grohe.

badkamer inspiratie

De voordelen van een betonlook badkamer

Een betonlook badkamer is niet alleen een eyecatcher in huis, maar de betonlook brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Er zijn veel verschillende soorten betonlook tegels die je kunt kiezen voor in de badkamer. Er is namelijk een brede keus aan kleur en structuur.

Betontegels zijn waterdicht en zijn hierdoor erg geschikt voor de badkamer. Daarnaast zijn de tegels niet besmettelijk. Het is niet erg als er een keer een vlekje op deze vloer komt, want die valt toch niet zo op.

badkamer inspiratie

Beton en natuurlijke elementen

Betonlook badkamer: voeg een natuurlijke touch toe aan jouw badkamer. Ga voor natuurlijke materialen en kleuren, deze passen perfect bij de uitstraling van beton. Plaats bijvoorbeeld een houten badkamer dressoir en zet een rieten mand neer om alle handdoeken in te leggen.

Heb je een betonlook op de vloer? Verf de muren dan wit, lichtgrijs of zandkleur. Zo creëer je een sfeervolle uitstraling in jouw badkamer!

betonlook badkamer

Betonlook badkamer: ga voor toffe accessoires

Een betonlook badkamer hoeft niet helemaal van beton te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om deze stoere touch terug te laten komen in je accessoires. Zo heb je toch een stoere uitstraling, zonder dat je veel hoeft te veranderen. Ideaal toch?

Plaats bijvoorbeeld een betonnen kruk of bankje in de badkamer, ga voor een betonnen wasbak of hang een betonlook rek neer voor je handdoeken.

Meer badkamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer badkamer ideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Badkamer inspiratie: 6x verschillende stijlen, Portugese tegels badkamer: 10x inspiratie!, Badkamer ideeën: 5 tips voor jouw badkamer, Badkamer accessoires: functioneel en sfeervol en Betonlook tegels: tijdloze uitstraling

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten