Beste bluetooth speakers: 5x inspiratie!
Wooninspiratie

Beste bluetooth speakers: 5x inspiratie!

Of je een bluetooth speaker nu gebruikt voor het sporten of om thuis van te genieten, een ding is zeker: het is een absolute must-have. Bovendien staat kerst al bijna voor de deur. Dat betekent dat een goede speaker niet op jouw verlanglijstje kan ontbreken. Wij leggen je uit waar je op moet letten en geven je 5x inspiratie voor een bluetooth speaker.

Waar gebruik je de speaker voor?

Een bluetooth speaker neem je eenvoudig overal mee naartoe. Maar waar wil jij deze voor gaan gebruiken? Neem je de speaker mee naar het zwembad of naar het strand? Of misschien wel in de douche? Dan is het handig om een speaker te nemen die ook waterproof is.

Hoeveel liedjes wil je luisteren, zonder op te laden?

Hoe vervelend is het als je net midden in je favoriete liedje zit en opeens je muziek wegvalt. Niet erg fijn. En als je net zo goed bent in zingen als wij, dan is het voor je omgeving ook niet erg prettig als de muziek wegvalt. Let daarom ook goed op de accuduur van jouw bluetooth speaker.

Als je van plan bent om je speaker vooral binnenshuis te gebruiken, dan maakt de accu minder uit omdat je dan de speaker makkelijker in de oplader kan steken. Vaak staat de accuduur gewoon aangegeven op het doosje van de speaker. Houd er echter wel rekening mee dat dit gemeten is op een gemiddeld volume. Dus zet jij je geluid vaak op zijn hardst, dan zul je een speaker met een hogere accuduur moeten nemen.

Welk formaat speaker neem jij?

Je hebt ze in alle vormen en maten, maar het is belangrijk om er een te kiezen die bij jou past. Vaak klinkt een grote speaker beter dan een kleinere variant. Maar het voordeel van een kleine speaker is dan wel weer dat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dus ben je op zoek naar krachtig geluid en wil je de speaker niet te vaak verplaatsen, dan kun je beter voor een grotere speaker gaan. Wil je de speaker wel af en toe verplaatsen voor een dagje weg, dan kun je voor een gemiddeld formaat speaker gaan. En als je echt een praktische speaker wilt die gemakkelijk overal mee naartoe kan, dan ga je het best voor een kleiner formaat.

De 5 beste speakers volgens Wifiwijs

En tot slot, om het je nog makkelijker te maken heeft Wifiwijs onderzoek gedaan naar de beste bluetooth speakers, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Handig toch? Deze 5 bluetooth speakers scoorden volgen Wifiwijs onder andere op basis van prijs/kwaliteit, geluid en formaat het best:

  1. Bose Soundlink Revolve+

  2. JBL Charge 4

  3. Marshall Kilburn 2

  4. Sony SRS-XB12

  5. JBL Go 3

Op Wifiwijs vind je onder andere meer informatie over de scores en de voor- en nadelen van elke bluetooth speaker, zodat jij heel eenvoudig de bluetooth speaker voor jouw verlanglijstje vindt.

Meer Wooninspiratie?

Naast kerstcadeautjes is het ook bijna weer zo ver om jouw huis helemaal in te richten voor deze kerst. Dus ben jij op zoek naar meer kerst inspiratie, decoratie en ideeën? Kijk dan ook eens naar de artikelen: Tips voor een kerstsfeer in huis | kerst decoratie, Kersttafel dekken: 4x luxe inspiratie en De kerstboom versieren: maak jouw mooiste boom ooit!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten