6x de gaafste badkamer inspiratie

Ben jij op zoek naar badkamer inspiratie? Het is lastig om je badkamer sfeervol en gezellig in te richten, omdat het vaak een relatief kleine ruimte is. Het benutten van de ruimte is daarom erg belangrijk, maar het allerfijnst is als je jezelf relaxt voelt in jouw badkamer. Houd jij van een warme en luxe badkamer, of toch juist van de moderne stijl? Pas jouw badkamer hier op aan! Lees verder voor 6x de gaafste badkamer inspiratie en vind de woonstijl die bij jou past!

De moderne badkamer

Spreken de woorden strak, zwart/wit en minimalistisch jou aan? Dan is de moderne woonstijl misschien wel iets voor jou! Een moderne badkamer is vaak strak en rustig. De basiskleuren wit, zwart en grijs spelen hierin een grote rol. Het is belangrijk dat je alles goed op elkaar afstemt, zodat er een geheel ontstaat in jouw badkamer.

Moderne badkamer inspiratie Moderne badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie voor een Scandinavische badkamer

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie en weet je nog niet wat je precies wil? De Scandinavische stijl is tegenwoordig heel populair. De zachte kleuren in combinatie met de natuurlijke materialen zijn perfect voor iedere badkamer. Kies voor de kleuren wit en grijs op de muur en vloer. Kies voor hout elementen zoals een houten wastafel.

Ben je helemaal weg van een Scandinavische badkamer en wil je echt uitpakken? Vervang dan je bad voor een vrijstaand bad. Dat is echt super hip.

Scandinavische badkamer

Luxe badkamer met inloopdouche

Luxe badkamer inspiratie: ga voor een open inloopdouche. Dit straalt een en al luxe uit. Een inloopdouche maakt de badkamer optisch vaak een stuk groter. Omdat je geen stenen wanden hebt in de ruimte, zorgt dit voor een open gevoel.

Een inloopdouche is ook erg praktisch. Deze douche is makkelijk schoon te houden en het is een stuk veiliger dan een normale douche. Er is namelijk geen drempel waar je overheen hoeft te stappen. Het nadeel daarentegen is dat de badkamer vloer erg nat kan worden. Zorg er daarom voor dat je een goede douchegoot hebt. Als je op zoek bent naar een douchegoot, bestel douchegoten bij Megadumptiel.nl!

inloopdouche badkamer inspiratie inloopdouche badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie: ga voor goud!

Ben jij op zoek naar wat uitdagendere badkamer inspiratie? Kies voor goud in je badkamer! Gebruik goud voor de muren, de wasbakken, de spiegel, het bad, je accessoires: kortom, voor alles! Goud geeft een hele klassieke uitstraling in jouw badkamer. Combineer het met de kleuren bruin, zwart en wit, zo komt de kleur goud mooi tot zijn recht.

Maak een mozaïeken muur

Een mozaïeken muur geeft een heel speels effect aan een badkamer. Bekleed een hele wand met mozaïek en laat je betoveren door de sfeer die de muur zal uitstralen. Mozaïek is in talloze kleuren te combineren. Je kunt kiezen voor een hele drukke wand met verschillende kleuren of juist voor een hele egale wand in hetzelfde kleurenpalet.

Badkamer mozaiek

Meer badkamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer badkamer ideeën? Bekijk ook eens de artikelen: Kom tot rust in jouw landelijke badkamer en Industriële badkamer: ga voor robuust en stoer!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten