4 tegeltrends voor de badkamer

We delen vandaag vier leuke tegeltrends voor de badkamer met je! Dus ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe badkamer? Dan ben je hier aan het goede adres! De laatste tijd zien we ontzettend veel badkamers met gietvloeren voorbij komen. Maar met mooie tegels kun je ook zeker een moderne en eigentijdse badkamer creëeren! Lees verder om deze prachtige tegels te ontdekken.

1. Honingraat tegels/hexagon tegels

Wil jij helemaal mee doen aan de laatste trends? Ga dan voor honingraat tegels (ook wel hexagon tegels genoemd) in de badkamer! Deze tegels passen perfect in een Scandinavisch interieur en je kunt er alle kanten mee op. Van grote tegels tot hele kleine tegeltjes in allerlei kleuren en afwerkingen.

tegeltrends badkamer

2. Subway/metro tegels

De subway tegel is niet meer weg te denken uit een industrieel interieur. Perfect voor een industriële badkamer en/of keuken. Traditioneel is deze badkamertegel hoogglans wit en wordt deze in een horizontaal patroon gelegd. Maar er zijn veel meer mogelijkheden! Van verschillende kleuren tegels en voegen tot legpatronen. Eén ding is wel kenmerkend aan de subway tegel: hij is altijd smal en langwerpig.

3. Houtlook tegels

Steeds meer mensen gaan voor een natuurlijke look in de badkamer. De houtlook tegel sluit perfect aan bij deze woontrend! De sfeer en kleur van hout, maar het gemak van tegels: wie wil dat nou niet?

houten badkamer

4. Marokkaanse/Portugese tegels

Zijn jullie ook gek op tegels met een mooi printje? Goed nieuws! Deze tegeltrend is namelijk nog steeds niet overgewaaid. Maak je tegels de eyecatcher van de badkamer!

marrokaanse tegels marrokaanse tegels

Meer badkamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer badkamer ideeën? Bekijk ook eens de artikelen: 6 tips voor een luxe badkamer en Scandinavische badkamer: kom helemaal tot rust!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten