34x designverlichting inspiratie
Interieur Wooninspiratie Inrichting

34x designverlichting inspiratie

Op zoek naar designverlichting inspiratie? Dan zit je hier goed! Er zijn een hoop verschillende designlampen, met verschillende lichteffecten en verschillende functies. Het is niet altijd even makkelijk om een ruimte optimaal te verlichten. Wil je een geheel van verlichting dat zowel praktisch als sfeervol is? Lees dan snel verder!

Waar moet ik beginnen?

Begin niet met het kopen van één lamp! Het belangrijkste is om te bedenken welk resultaat je wilt bereiken en welke functie de ruimte heeft. Vervolgens kun je gaan bekijken welke combinatie van lampen het gewenste resultaat geeft. Als dat helder is, kun je van start met het shoppen van jouw designverlichting! Laat je inspireren door een aantal verschillende soorten designverlichting.

Design hanglampen

Moderne hanglampen, grote en kleine hanglampen en hanglampen voor boven de eettafel. Bij elk interieur en persoonlijke stijl past een andere hanglamp! Ga je voor modern, strak, industrieel of voor een echte eyecatcher? Een Flos hanglamp is bijvoorbeeld niet te missen dankzij het extravagante voorkomen!

Designverlichting inspiratie hanglamp Designverlichting hanglamp

inspiratie voor designlampen inspiratie hanglampen design

design hanglampen design hanglamp inspiratie

design hanglamp 33x inspiratie design verlichting

Design vloerlampen

Een vloerlamp wordt ook wel een staande lamp genoemd. Gebruik het als leeslamp of gewoon voor de sfeer. Laat je inspireren door een aantal design vloerlampen! Het zou goed kunnen dat de Oda Big vloerlamp van Pulpo je doet denken aan een watertoren. En wat dacht je van de Monkey Stand vloerlamp van Seletti? Met dit aapje heb je een unieke en mooie eyecatcher in huis!

Design vloerlamp Design vloerlamp inspiratie

Design vloerlamp inspiratie 33x Inspiratie voor design vloerlampen

33x inspiratie voor een design vloerlamp 33x inspiratie voor design vloerlampen

Design wandlampen

Hang een wandlamp in de woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer of buiten. Wil je een wandlamp die enkel naar boven of naar beneden schijnt? Of een wandlamp die naar boven én naar beneden schijnt? Of een wandlamp die het licht in alle richtingen verspreid? Kortom: aan mogelijkheden geen gebrek! Wat dacht je van een neon art lamp? Wij vinden die erg gaaf!

Design wandlamp idee Design wandlamp inspiratie

33x inspiratie design wandlamp 33 keer inspiratie voor design wandlampen

Design wandlamp inspiratie Design wandlampen

Design tafellampen

Een tafellamp is altijd een goed idee! Ga je voor modern, robuust of voor iets heel aparts zoals een banaan of een muis? Of een muis en een aap? Je kunt er wat ons betreft niet genoeg van hebben!

Design inspiratie tafellamp Design tafellamp inspiratie

Design tafellamp inspiratie idee Tafellampen design

Idee voor een design tafellamp Leuke design tafellamp

Design kroonluchters

Een kroonluchter is een echte blikvanger! Een design kroonluchter met een bijzondere vormgeving geeft de ruimte een bijzondere uitstraling. Wat dacht je van een kroonluchter in de hal, om van de entree een stijlvolle welkomsthal te maken?

Design kroonluchter inspiratie Design kroonluchter idee

Kroonluchter inspiratie design Inspiratie voor design kroonluchters

Design badkamerlampen

Wil je een mooie en functionele lamp voor aan het plafond of aan de muur in de badkamer? Kies voor een badkamerlamp die tegen vocht kan. Ga je voor zachte verlichting die de badkamer sfeervol kan verlichten of voor een heldere lamp voor boven de badkamerspiegel?

Design badkamerlamp inspiratie Badkamerlamp design inspiratie

Inspiratie voor designlampen badkamer Inspiratie voor design badkamerlampen

Meer wooninspiratie?

Op zoek naar meer wooninspiratie? Bekijk onze andere blogs dan eens!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten